Suuri pähkinäryöstö 2

(Nut Job 2)

"Reipas toiminta ja hauskat vitsit vauhdittavat söpöjen jyrsijöiden menoa." HS

Kärtsy-orava ja hänen eläinystävänsä saavat selville, että pormestari uhkaa tuhota heidän kotipuistonsa rakentamalla sen paikalle huvipuiston. Puiston pelastamiseksi Kärtsy, Anni, Buddy ja muut eläimet ryhtyvät taisteluun pormestaria vastaan. Puolelleen he saavat söpöltä ja viattomalta näyttävän hiiren Mr. Fengin, jolla on kuitenkin kung fu -mestarin taidot.

 

"Nyt ei ole oravilla käpy jäässä, vaan elintilasta pula. Kaupungin ahne pormestari haluaa muuttaa niiden kodin, Vapaudenpuiston, huvipuistoksi, jotta hän voi kääriä rahat pääsylipputuloista. Suuri pähkinäryöstö 2 on toiminta-animaatio, jossa luonnonsuojelun tärkeys ja ihmisen luontoa tuhoavan ahneuden kurjuus selittyvät hyvin myös lapsille.

– On niin pelottavia läheltä piti -tilanteita, kuin riemastuttavia onnistumisen hetkiäkin. 1970-luvun pop- ja rock-klassikot pitävät tunnelmaa yllä takaa-ajoissa ja muissa vauhtikohtauksissa.

Taistelu kaupunkiluonnon olemassaolosta on kääntynyt tässä hyvin lastenelokuvaksi, ja sen vitsitkin naurattavat sekä aikuisia että lapsia. 

– Vaikka suomalaisesta voi tuntua hieman oudolta, että kaupungin keskellä oleva puisto on valittu luonnonsuojeluteemaisen elokuvan tapahtumapaikaksi, huomio kaupunkiympäristön vehreistä mahdollisuuksista on ajankohtainen. Käydäänhän esimerkiksi Helsingissä jatkuvasti keskustelua kaupunkirakenteen tiivistämisestä ja toisaalta esimerkiksi kaupunkipuutarhat ovat muodissa."

Taika Dahlblom, HS

 

Ohjaus: Cal Brunker

Käsikirjoitus: Bob Barlen, Cal Brunker, Scott Bindley, Peter Lepeniotis

Kieli: Puhumme suomea! 

Näyttelijät: Suomenkielisessä versiossa:
Sampo Sarkola, Petra Pääkkönen, Tuomas Uusitalo, Jonna Järnefelt, Arthur Rinne, Eleonoora Martikainen, Mikko Erä-Esko, Vilppu Uusitalo, Pekka Ketonen, Luka Haikonen, Eveliina Rannila, Vincent Kinnunen, Sara-Maria Pirhonen

Levittäjä: Snapper Films 


Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

1h 31min K-7 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä