Syvyys

(Djśpiš)

Islantilaisen Baltasar Kormįkurin uusi elokuva on Islannin Vestman-saarten hyisille vesille sijoittuva hypnoottinen selviytymistarina. The Deep kertoo tositapahtumiin pohjautuvan tarinan kalastusaluksesta, joka uppoaa vieden koko miehistön mukanaan. Kuin ihmeen kaupalla laivan kapteeni kapuaa maihin kuusi jäätävää tuntia myöhemmin. Hänen uskomaton selviytymistarinansa käynnistää spekuloinnin ja ihmiskokeet: mikä tekee tästä miehestä niin poikkeuksellisen, että hän selviää olosuhteissa, joissa kovakuntoisinkaan merivoimien sotilas ei selviäisi tuntiakaan?

Syvyys on Islannin ehdokas Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinnon 2013 saajaksi. Kaikki viisi ehdokasta esitetään Kino Tapiolassa 24.-26.9. yhteistyössä Pohjoismaiden neuvoston ja Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin kanssa. Muut ehdokkaat ovat: Kerron sinulle kaiken (Suomi), Syödä, nukkua, kuolla (Ruotsi), Jahti (Tanska) ja I Belong (Norja).

Pohjoismaiden merkittävin elokuvapalkinto jaetaan kerran vuodessa. Palkinto myönnetään taiteellisesti korkeatasoiselle ja omaleimaiselle elokuvalle, joka kytkeytyy vahvasti pohjoismaiseen kulttuuriin. Sarjassa esitetään kaikki palkintoehdokkaat. Palkinnonsaaja julkaistaan lokakuussa.

HUOM! Liput yllä mainittuihin näytöksiin ovat 8 € / kpl. Maksuvälineeksi käyvät myös Rakkautta & Anarkiaa -sarjaliput (ei verkossa). Kino Tapiolan omat sarjaliput, vapaaliput tai muut alennuskupungit eivät kelpaa maksuvälineiksi.

1h 35min K-12 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä