The Dressmaker

Jocelyn Moorhousen (Elämän tilkkutäkki) ohjaama The Dressmaker on tunteikas tarina rakkaudesta, vihasta ja verrattomista mekoista.

Voimakastahtoinen Tilly (Kate Winslet) palaa hoitamaan sairasta äitiään pieneen, takapajuiseen kotikyläänsä. Palatessaan paikkakunnalle ensi kertaa sitten lapsuuden, hän on nyt maailmanluokan ompelija ja haute couture -ammattilainen. Samalla kun hänen asunsa saavat kantajansa kukoistamaan, tummuvat välit niiden ihmisten kanssa, jotka aikanaan saivat hänet lähtemään.

Oscar-palkittu pääosan esittäjä Kate Winslet tekee Tillystä kauniin, lahjakkaan ja ainutlaatuisen.

★★★★ "hykerryttävän hauska musta komedia... Elokuvan herkulliset henkilöhahmot riemastuttavat" -Sylvi
★★★★ "ovelasti tehty ja hyvin kunnianhimoinen... Kate Winslet on hieno näyttelijä... Lisää tällaisia!" -Voima
★★★★ -Eeva

“The Dressmaker on ihana elokuva varsinkin niille, jotka ovat heikkona 1950-luvun muotiin. Todennäköisesti heistä suurin osa on naisia, mutta onhan niitä miehiäkin, kuten elokuva kertoo. – Mysteeri, romantiikkaa, ihania vaatteita ja ilkeää huumoria. The Dressmaker on kaikin puolin ”sopivan viihdyttävä”, kuten Molly ohjeistaa tytärtään pyytäessään tätä ompelemaan itselleen pukua. – Elokuvan tähti Kate Winslet on omaksunut elokuvan kaikki puolet. Hän sykähdyttää puvuissaan, huvittaa ironiantajullaan ja herättää myötätuntoa hahmoaan kohtaan. Äitiä esittävä Judy Davis on Australian näyttelijöiden kärkikaartia ja oivallinen vastapari Winsletille.”  Leena Virtanen, HS

"(Kate) Winslet, a difficult actress to root against under any circumstances, has us in her palm from the moment she steps into frame, looking like an avenging dark angel bathed in ’50s noir shadows." Justin Chang, Variety

Ohjaaja: Jocelyn Moorhouse
Pääosissa: Kate Winslet, Liam Hemsworth, Hugo Weaving, Sarah Snook, Judy Davis
Levittäjä: Oy Cinema Mondo Ltd

 

1h 59min K-12 Väkivaltaista sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä