The Grandmaster

(Yi dai zong shi)

Hongkongin tuhlaajapojan 10. elokuvan nimessä esiintyvä suurmestari on Bruce Leen opettaja, legendaarinen Ip Man (Tony Leung), mutta mukana on melkoinen kaarti eri tyylisuuntien mestareita. Grandmaster on aikakauden kuvaus ja täyttymättömän rakkauden balladi. Shigeru Umebayashin musiikki viiltää taas suoraan sydämeen.

Etelän Foshanissa eläneen Ip Manin tarina kattaa Kiinan traagiset myllerryksen vuodet, japanilaisten miehityksen, katkeran sisällissodan sekä etelän ja pohjoisen kung fu -koulujen konfliktit. Zhang Zhiyi häikäisee Pohjoisen surmestarin tyttären Gong Er´n roolissa elegantin ja kieppuvan Bagua –tyylin taitajana

Kaipuun kuvaamisen akrobaatin Wong Kar-wain tyyli perustuu keskeisesti läheiseen yhteistyöhön William Chang Suk Pingin kanssa. Kiinan subtrooppiseen etelään ja talviseen pohjoiseen rakennettiin elokuvaa varten rautatieasemia ja katuja, bordelleja ja palatseja. Tuulen pyörteessä heilahtava luminen kirsikankukka tulee uniin. Gong Er´in turkiskaulus kutittaa kiihkeästi mielikuvitusta. Jokainen kuva on kehystämisen arvoinen. “Ip Man on lopuksi yhä pystyssä, ei sen takia miten hän taistelee, vaan sen takia miten hän elää”, kiteyttää Tony Leung.

2h 10min K-12 Väkivaltaista sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä