The Wave

(Bølgen)

Kokenut geologi Kristian Eikfjord on juuri ottanut vastaan työn uudella paikkakunnalla ja perhe tekee lähtöä pois Norjan Geirangerista. Muuttokuorma on jo pakattu, kun Kristianin kollegat mittaavat pieniä, mutta merkittäviä muutoksia kylän maaperän vakaudessa. Alan spesialisti Kristian huolestuu mittaustuloksista ja hänen pahin painajaisensa käy toteen, tulokset muuttuvat hälyttäviksi ja on selvää, että katastrofi kohtaa kaupunkia varmasti. Kristianilla tiimeineen on kymmenen minuuttia aikaa tehdä kaikkensa, minkä hän voi. Ei vain pelastaakseen kaikkien aikojen hyökyaallolta perheensä, vaan pelastaakseen koko norjalaiskaupungista sen minkä hän voi.

 

”“The Wave” hits all of the right beats for its genre.”    Brian Tallerico, Roger Ebert

”…a thunderous rumble-rumble-hustle-hustle-glub-glub nerve-racker that hits all the same beats as its Hollywood equivalents… – Augmenting an immersive sound design with the bombast of a big orchestral score, Uthaug combines Norway-shot location footage with Romanian stagework, blending the two via handheld camerawork that draws us into the action. ”    Peter Debruge, Variety

 

Ohjaus: Roar Uthaug 

Käsikirjoitus: John Kåre Raake, Harald Rosenløw Eeg 

Näyttelijät: Kristoffer Joner, Ane Dahl Torp, Jonas Oftebro

Kieli: Norja, suomeksi tekstitetty

Levittäjä: Atlantic Film

 

1h 45min K-12 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä