Vadelmavenepakolainen

Mikko Virtanen tuntee itsensä ruotsalaiseksi mieheksi, joka on pakotettu suomalaisen miehen ruumiiseen. Kuin vastauksena rukouksiinsa Mikko kohtaa ruotsalaisen Mikael Anderssonin, joka on valmis luovuttamaan oman henkilöllisyytensä Mikolle. Mikko matkustaa kohti Tukholmaa uuden, unelmiensa identiteetin turvin. Hänestä on tullut Mikael Andersson, huolettomia lapsuuspäiviä idyllisellä Käringöllä viettänyt psykologi.

Mutkia matkaan aiheuttaa Mikaelin sisko Maria, josta Mikko ei tiennyt mitään. Mikko onnistuu voittamaan Marian puolelleen ja tämän avulla Mikko rakentaa ruotsalaista elämäänsä pikavauhtia. Mikon tasapainoa horjuttaa kuitenkin jatkuva pelko paljastumisesta, rahvaan suomalaisen totuuden esilletulosta. Kulissit alkavat lopulta kaatuilla, kun keskelle idylliä ilmestyy yllätysvieras. Järkyttynyt Mikko joutuu katsomaan itseään ankarasti peiliin. Kykeneekö hän hyväksymään itsensä sellaisensa kuin on, suomalaisena?

 

Ohjaus:
Leif Lindblom

Käsikirjoitus:
Daniel Karlsson ja Erik Ahrnbom

Näyttelijät:
Jonas Karlsson, Josephine Bornebusch, Frida Hallgren, Jarmo Mäkinen, Armi Toivanen, Tommi Korpela, Kari-Pekka Toivonen ja Elina Knihtilä.

1h 34min K-7 Väkivaltaista sisältöä Seksuaalista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä