Oscar-uusinta: Vakoojien silta

(Bridge of Spies)

Ohjaaja Steven Spielbergin (Pelastakaa sotamies Ryan, Schindlerin lista) dramaattinen trilleri kertoo James Donavanista, brooklynilaisesta vakuutusjuristista, joka joutuu kylmän sodan keskiöön CIA lähettäessä hänet lähes mahdottomalta tuntuvaan tehtävään: Hänen tulee neuvotella vapaaksi vangittu amerikkalainen U-2-pilotti, jolla on hallussaan salaista tietoa.

Mestarikäsikirjoittajat Matt Charman ja Ethan & Joel Coen (Fargo, Menetetty maa) ovat onnistuneet punomaan aikapommin lailla tikittävän tositapahtumien innoittaman tarinan miehestä, joka oli valmis riskeeraamaan kaiken tärkeän tehtävän edessä.

 

"Elokuvaohjaaja Steven Spielberg on sukupolvensa amerikkalaisista elokuvantekijänä varmimpia. Hän toteuttaa kerta toisensa jälkeen hyvin sen minkä osaa: isoa ja laveaa, henkilövetoista elokuvaviihdettä. — Vakoojien silta on enemmän näyttelijöiden kuin käsikirjoittajien elokuva. Vakoojien silta on klassista Tom Hanksia. Asianajajan roolissa on kaikki Hanksin tyyppiroolin ainekset. On nuhteeton, vähän väritön mies, joka joutuu, ei hakeudu, sankariksi. — Voiko Oscar-ehdokkuus varmempi olla? " 

★★★★ Veli-Pekka Lehtonen, Helsingin sanomat

 

Ohjaaja: Steven Spielberg

Käsikirjoitus: Matt Charman, Ethan Coen, Joel Coen 

Näyttelijät: Tom Hanks, Mark Rylance, Scott Shepherd, Amy Ryan, Sebastian Koch, Alan Alda, Austin Stowell, Mikhail Gorevoy, Will Rogers

2h 22min K-12 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä