Vihdoin kotona 3D

(Home)

Maapallon on ottanut haltuunsa yltiömäisen itsevarma mutta sympaattinen Böö-kansa, joka etsi uutta planeettaa kodikseen. Maan asukkaiden on ripeästi muutettava pois Böö-kansan tieltä, heidän laittaessaan maapalloamme täysiin uuteen järjestykseen. Kuitenkin yksi nokkela tyttö nimeltään Tippi onnistuu välttämään kiinnijäämisen, ja saa lisäksi yllättävää seuraa Böö-kansan hylkäämästä muukalaisesta nimeltä Oho. Nämä kaksi toisilleen tuntematonta – ja hyvin erilaista - karkulaista saavat pian huomata, että heidän yhteisessä karkumatkassaan onkin kyse paljon enemmästä kuin vain galaksienvälisestä selkkauksesta.

 

TIETOA KASVATTAJALLE:

"Vihdoin kotona kertoo ystävyydestä, erilaisuudesta ja ulkopuolisuuden tunteesta - siitä on kokemusta sekä avaruudesta saapuneella muukalaisella että nuorella Tippi-tytöllä. Käy ilmi, että erilaisuus on pelkkää pintaa, ja vieraan pelko perustuu useimmiten tietämättömyyteen tai väärinkäsityksiin: pohjimmiltaan ihmiset ja bööt ovat hyvin samanlaisia.

Maapallon valloittavat oliot ovat värikkäitä, hyväntahtoisia ja hullunkurisia; elokuvan tunnelma on kauttaaltaan lämmin oudoista tapahtumista huolimatta. Otusten ilmeikkyys, selkeä tunneilmaisu ja jatkuva tunteiden havainnointi tekevät hyvää varsinkin pienille, tunnetaitojaan treenaaville katsojille.

Tippi on rohkaiseva ja kannustava roolimalli niin tytöille kuin pojillekin: ystävällinen ja aktiivinen optimisti, joka ei pelkää tuntematonta. Hahmossa on panostettu reippauteen ja tavallisuuteen esimerkiksi liioitellun hoikkuuden sijaan."

Lisätietoa ja ammattikasvattajien ikäsuositus MEDIA-AVAIMESTA.

 

Ohjaus:
Tim Johnson

Käsikirjoitus:
Tom J. Astle, Matt Ember

Suomalaiset ääninäyttelijät:
Joonathan Kettunen (Oho), Emma Louhivuori (Tippi), Markus Bäckman (Kapteeni Smek), Antti L J Pääkkönen (Kyle), Ella Pyhältö (Lucy)

Kieli: suomi (dubattu)

Tekstityksen kieli: ruotsi

1h 35min K-7 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä