A Star is Born

Parhaan laulun Oscar-voittaja!

★★★★★ The Guardian "Lady Gaga mesmerises in Streisand's shoes. Bradley Cooper directs and co-stars in this outrageously watchable update of the love story doomed by shifting fame." 

Nelinkertainen Oscar-ehdokas Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle ja Unelmien pelikirja) sekä palkittu, Oscar-ehdokkaanakin ollut, musiikin supertähti Lada Gaga tähdittävät elokuvaa A Star is Born. Elokuva on Cooperin esikoisohjaus ja Gaga nähdään siinä ensimmäisessä elokuvapääroolissaan.

Tässä traagisen rakkaustarinan uudelleenfilmatisoinnissa Cooper esittää kokenutta muusikkoa Jackson Mainea, joka löytää ja rakastuu uransa alkumetreillä kamppailevaan artistiin Allyyn (Gaga). Ally on juuri luopumaisillaan unelmastaan tulla menestyneeksi laulajaksi, kunnes Jack taivuttelee hänet parrasvaloihin. Samaan aikaan kun Allyn ura lähtee nousukiitoon, heidän suhteensa alkaa rakoilla Jackin taistellessa omien sisäisten demoniensa kanssa.

 

"(Bradley) Cooper directs and co-stars in this outrageously watchable and colossally enjoyable new version, supercharged with dilithium crystals of pure melodrama. He appears opposite a sensationally good Lady Gaga, whose ability to be part ordinary person, part extraterrestrial celebrity empress functions at the highest level at all times."

★★★★★ Peter Bradshaw, The Guardian

"Esikoisohjaaja Bradley Cooper kertoo monta kertaa nähdyn tarinan onnistuneesti. Lady Gagan ja Cooperin välillä on kemiaa.

[…] Bradley Cooper on todella vakuuttava esittäessään kokenutta muusikkoa. Kauniskasvoisella ja sinisilmäisellä Cooperilla on ollut paljon hömppärooleja, mutta nyt hän osoittaa olevansa lahjakkuus paitsi näyttelijänä ja laulajana myös ohjaajana. Ja kun kuvaan mukaan astuu Lady Gaga, elokuva saa lisää tasoja. Pääparin suhde on monitasoinen ja mutkikas, ja tarinassa on rosoja. Siinä missä Allyn tähti nousee, Jacksonin tähti laskee. Tästä asetelmasta syntyy kiinnostava ristiriita.

[…] Cooper on elokuvan luova voima: hän on paitsi ohjaaja ja pääosan esittäjä myös yksi käsikirjoittajista. Mutta ilman Lady Gagaa elokuva ei olisi mitään. Gaga on popmusiikin supertähti, mutta hän on myös erinomainen näyttelijä. Hän esittää Allya luontevasti yhtä lailla kotona asuvana isän tyttönä kuin palkittuna menestysartistina. Gagan ja Cooperin välinen kemia toimii loistavasti.

Vahvan tarinan lisäksi elokuvan laulut tekevät vaikutuksen, ja ne istuvat kokonaisuuteen hienosti. Voisi kuvitella useammankin soundtrackilta löytyvän kappaleen päätyvän Oscar-ehdokkaaksi." 

Jussi Huhtala, ★★★★ Episodi

 

Ohjaus: Bradley Cooper

Käsikirjoitus: Eric Roth, Bradley Cooper ja Will Fetters

Näyttelijät: Lady Gaga, Bradley Cooper, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott

Kieli: Englanti, tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. 

Levittäjä: SF Film

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

2h 16min K-12
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori