Bamse ja noita-akan tytär

(Bamse och häxans dotter)

Kaikkien suosikkikarhu on täällä taas!

Kroisos Myyrä löytää kultaa majavien padosta. Hävittääkseen padon ja päästäkseen käsiksi kultaan hän huijaa noita-akan tyttären Lovan taikomaan Bamsen pois paikalta. Bamsen ollessa poissa lasten täytyy yhdistää voimansa pysäyttääkseen Kroisoksen – mutta jotta tämä toteutuisi kaikkien on tultava toimeen.

 

“Kun nykytrendinä tuntuvat olevan lapsille lässyttävät ja jopa paapovat elokuvat, yllättää Bamse ja noita-akan tytär rehellisellä meiningillään. Bamsessa ei hyysätä, vaan näytetään kuinka tutut eläinhahmot elävät kuten ihmiset. Meillä on omat puutteemme ja joudumme turvaamaan moraaliin kohdatessamme vaikeita asioita. Bamse ja noita-akan tytär kertookin siitä, kuinka ennakkoasenteet saattavat muuttua kohtalokkaiksi ja muuttavat myös kiusattujen asennetta elämää ja kiusaajiaan kohtaan.

– Bamsen piirrosjälki yllättää erityisen positiivisesti. Mukavalla tavalla hämmentävän vanhakantaisen näköistä elokuvaa voi hyvällä omallatunnolla kehua nostalgiseksi. Eikä se siis todellakaan ole huonosti animoitu. Päinvastoin. Elokuva on mukavan pehmeää katsottavaa kaikkien ääri-adhd-tietokoneanimaatioiden seassa. Vanhemmatkin voivat siis riemuita leffan tapahtumista pilttiensä kanssa. Mikä onkaan sen parempaa?

– Toivottavasti näitä retrohenkisiä animaatiota nähdään myös jatkossa, sillä ne ovat pirteä poikkeus yleisessä tarjonnassa. 

– Suomalaisina ääninä toimii ryhmä lahjakkaita näyttelijöitä. Menossa ovat mukana muun muassa Jussi Vatanen, Juha Muje, Markus Bäckman, Saana Norra, Petri Hanttu ja Antti Timonen. Bamsen dubbaukset ovat laadukasta jälkeä, joita kelpaa kuunnella. Edes ne muutamat laulukohtaukset eivät aiheuttaneet pahoja vibraatioita kuten yleensä. Kaiken kaikkiaan nappisuoritus koko porukalta.”

Niko Ikonen, Episodi


Ohjaus: Christian Ryltenius, Maria Blom
 
Käsikirjoitus: Ida Kjellin, Sofie Forsman

Kieli: Puhumme suomea!

Levittäjä: Nordisk Film

1h 6min K-3
   

  Ajankohtaista

  Tuntematon sotilas itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 16.00 – liput täältä! Väliajallinen näytös 5.12. klo 18.30, liput täältä!

  Muut Tuntematon sotilas -elokuvan väliajalliset näytökset täällä! 

  ***

  Star Wars: The Last Jedi 2D & 3D maailmanensi-ilta 13.12. – liput täällä!

  ***

  Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

  Ohjelmistossa nyt mm:

  Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin!

  ***

  Oopperakausi 2017-18 täällä!

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä