Call Me By Your Name

Ystävänpäivänä Kinolla romanttiset yleisösuosikit Call Me By Your Name ja C´est la vie - häät ranskalaiseen tapaan "kaksi yhden hinnalla", eli tulet sitten yksin tai kaksin, on yhden lipun hinta vain 5 € (norm. 10 €)! 

Kahvila-baarimme palvelee klo 17 alkaen, ystävänpäiväntarjouksena piccolo-pullo Proseccoa vain 10 € (20cl) ♥

17.45 C´est la vie - häät ranskalaiseen tapaan
20.00 Call Me By Your Name 

Tapahtuman Facebook-sivu täällä! 

***

"Huumaava elokuva ensirakkaudesta muistuttaa, että kehomme ja sydämemme annetaan meille vain kerran […] viiden tähden elokuva. Neljä Oscar-ehdokkuutta saanut Call Me By Your Name on unohtumaton elämys." ★★★★★ HS 

Parhaan sovitetun käsikirjoituksen Oscarin voittaja, 4 Oscarin ja kolmen Golden Globen ehdokas Luca Guadagninon (A Bigger Splash) Call Me By Your Name on sensuelli, lempeä ja ajaton ensirakkauden kuvaus. Elokuva perustuu André Acimanin romaaniin. 

On kesä 1983 Pohjois-Italiassa ja 17-vuotias amerikkalais-italialainen Elio (Timothée Chalamet) viettää päivänsä perheensä 1600-luvulla rakennetussa villassa klassista musiikkia soittaen ja sovittaen, lukien ja flirttaillen ystävänsä Marzian (Esther Garrel) kanssa.

Eliolla on läheinen suhde isäänsä (Michael Stuhlberg), joka on kreikkalais-roomalaiseen kulttuuriin erikoistunut professori, ja äitiinsä (Amira Casar), joka on kääntäjä. Elio on saanut varttua korkeakulttuurin upeimpien saavutusten keskellä aurinkoisen Italian kuvankauniissa ympäristössä. Vaikka Elion sivistys ja älykkyys antavat hänestä kuvan ikäänsä vanhempana, on hän kuitenkin vielä melko viaton ja kokematon – erityisesti sydämen asioissa.

Eräänä päivänä komea amerikkalainen Oliver (Armie Hammer) saapuu Elion isän tutkimusassistentiksi. Italian auringon polttavassa paahteessa Elion ja Oliverin välillä heräävä intohimo leimahtaa liekkeihin ja kuumat kesäpäivät muuttavat heidän elämiensä kulun lopullisesti.

Kaikki nimitykset ja voitot täällä!

 

"André Acimanin romaaniin perustuva Call Me By Your Name on unohtumaton katsomiselämys. Kaikki elokuvanteon osa-alueet kuvauksesta ja leikkauksesta musiikkiin kertovat meille tarinaa, jollaista ei aiemmin ole valkokankaalla nähty. Miesten välisestä rakkaudesta kertovissa elokuvissa on yleensä synkkä pohjavire, tässä ei.

Se on vielä vuonna 2018 merkittävä teko.

Call Me By Your Name kuvaa kehitystä, jonka kautta ihminen vasta tulee omaksi itsekseen. Se vaatii antautumista rakastumisen huumaavalle tunteelle, joka pakottaa toisen luo.

– Thaimaalaisen taide-elokuvaohjaaja Apichatpong Weerasethakulin luottokuvaaja Sayombhu Mukdeeprom käyttää pittoreskia Italiaa kehyksenä. 

– Irrottelevasta tyylistä tunnettu ohjaaja Luca Guadagnino vietti työryhmän kanssa viikkoja. Ehkä siksikin päänäyttelijöiden välinen kemia on niin vaikuttava. Oscar-ehdokas Timothèe Chalamet on sensaatiomaisen luonnollinen teinipoikana, jolle toisen koskettaminen on vielä jotain uutta. Sufjan Stevensin alkuperäislaulut saattelevat merkityksellisiin hetkiin."

★★★★★ Jutta Sarhimaa, HS – Lue koko arvio täältä!

"Call Me By Your Name on sivistynyt kulttuurielokuva, jossa katseilta kätkeytyvä rakkaus kukoistaa antaen elämälle merkityksen.

– Kasvukertomus onkin oikeastaan tarina siitä, kuinka kehollisuus koskettaa kulttuuria ja kulttuuri palauttaa kosketuksen. Ihminen kasvaa kokonaiseksi fyysisen ja henkisen, aistillisen ja kulttuurisen syleilyssä. Korkeakulttuurikin saa uutta verta elävistä ihmisistä.

Call Me By Your Name on kaunis elokuva, jossa kahden ihmisen epäröivä lähentyminen Italian Rivieralla tuntuu nousevan suoraan ympäristöstä. Kohtaaminen ja kosketus määrittävät heidän loppuelämäänsä. Paratiisi löytyy, paratiisi kadotetaan, mutta se on silti jossain, muistoissa.

Elokuvassa vaihdetaan sujuvasti puheenaiheita klassisen filologian kysymyksistä Bachin klaveerimusiikin tulkintoihin ja antiikin historian ja esineistön arvoituksiin. Kerrankin korkeakulttuuri ja sivistys eivät rappioksi merkittyjä."

★★★★★ Aamulehti

"Peter Bradshaw celebrates a peach of a film about ecstatic submission to love –the united No 1 choice of our British and American critics ---It is the kind of performance that isn’t just down to actorly technique but openness and emotional purity. It’s an unmissable film.

★★★★★ The Guardian

Lue The Guardianin pääkriitikon Peter Bradshaw'n viiden tähden elokuva-arvostelu kokonaan täältä!

"vuoden seksikkäin elokuva on tässä"

★★★★★ Marta Balaga, Episodi

 

Ohjaus: Luca Guadagnino

Käsikirjoitus: James Ivory (perustuu André Acimanin romaaniin)

Näyttelijät: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg

Levittäjä: Disney

Kieli: Englanti, italia, ranska ja saksa. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. 

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

2h 12min K-12 Seksuaalista sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori