Cult Club esittää: Tappajahai (35mm)

(Jaws)

"Kaikkien aikojen kalajuttu"

Cult Club tarjoilee haifilettä leffanälkään kun Kino Tapiolassa nähdään lauantaina 14.10.2017 klo 20.00 Steven Spielbergin Tappajahai (Jaws) upeasti 35 milliseltä elokuvafilmiltä – jokaiselle haikalalle popparit kaupan päälle! 

Tapahtuman Facebook -sivu täällä!

Sarjassa nähdään vielä 11.11. klo 20 ultimaattinen kulttipläjäys The Rocky Horror Picture Show Sing-along -näytöksenä – lisätietoa, liput ja käyttäytymisohjeet myöhemmin! 

***

Steven Spielbergin suuri läpimurtoelokuva puree yhä napakasti. Vaikka efektitekniikka on nykyiseen meininkiin verrattuna kivikaudelta, homma toimii. 

– John Williamsin hypnoottisen tehokas tunnusmusiikki vihjaa synkästä salaisuudesta pinnan alla edelleen niin, että uimahallinkin eläkeläisiä ja tenavia kuhiseva allas vaikuttaa uhkaavalta, mitä se kai nyt muutoinkin on.

– Tappajahai jäi historiaan yhtenä eniten koskaan tuottaneena ja ensimmäisenä 100 miljoonan dollarin rajan rikkoneena elokuvana, joka teki nuoresta, alle kolmekymppisestä ohjaajastaan miljonäärin.

– Miellyttävintä on edelleen katsoa ja kokea, miten yksinkertaisista ja tehokkaista elementeistä Spielberg rakentaa perustarinan jännitystä. Parhaimmillaan Tappajahai yltää melkein hemingwaymaisiin mittoihin luonnon ja ihmisen voimainkoetuksena. Haitakin kärsivällisesti pitkän aikaa vain vilautellaan, kunnes vasta loppupuolella rujo kalanpuolikas sitten mellastaa sydämensä kyllyydestä.

– Tappajahai on onnistunut säilyttämään tuoreutensa.”

Film-o-holic

Ohjaaja: Steven Spielberg

Kieli: Suomeksi tekstitetty. 

***

Kino Tapiolassa on viime vuosina järjestetty mm. Monty Python Live -näytös sekä erikoisnäytöksiä, joissa Mia Wallace -kloonit tarjoilevat Five Dollar Milkshakeja Plup Fictionin musiikin tahtiin tai kymmenet Big Lebowski -elokuvan Dudet hengailevat kylpytakeissaan hotdogeja syöden.

The Godfather-elokuvalla avannut, Hohdolla ja The Sound of Musicilla jatkanut esityssarja Cult Club tarjoilee herkullista laatutavaraa: luvassa harvinaisia tilaisuuksia nähdä ihailluimpia kulttielokuvia! Liputkin ovat edukkaat eli normaalihintaiset. 

2h 3min K-12 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

  Ajankohtaista

  Psst! Jonot välttää ostamalla liput netistä varaamisen sijaan!

  ***

  Vauvakino: Wonder ke 28.3. klo 12 – liput täältä!

  ***

  Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! Tulevat elokuvat täällä.

  Ohjelmistokierrossa nyt mm.

  ***

  Oopperakausi 2017-18 täällä!

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä