Cult Club: Dirty Dancing (1987) (35 mm)

(Dirty Dancing)

Dirty Dancing – kuuma tanssi (1987) on yksi kaikkien aikojen katsotuimmista tanssielokuvista niiden huikeaan kulta-aikaan, pääosissa Patrick Swayze ja Jennifer Grey. Elokuva voitti parhaan laulun Oscarin ja parhaan kappaleen Golden Globen.


"80-luvun alku pukkasi tanssileffoja ja tv-sarjoja, jotka menestyivät toinen toisensa jälkeen. Tuli Stayin' alivea, Flashdancea ja Famekin pyöri töllöttimissä. Kuuma tanssi herätteli 80-luvun alun tanssileffagenreä jälleen eloon eikä yhtään liian myöhään.

Hikinen ja sexy Kuuma tanssi oli taannoin täällä kotosuomessa erittäin katsottu pläjäys. Ajan patinat eivät ole juttua nakertaneet vaan homma toimi juuri niin kuin yli 10 vuoden takainen muistikuva maalaili. 

– Kuuma tanssi on kertomus yhdestä kesästä, äveriäiden lomakylästä ja kiltin perhetyön muuttumisesta kesän aikana tiukaksi tanssikoneeksi ns. roskasakin joukossa. Leffan sanoma puree aikuisiänkynnyksellä oleviin nuoriin, jotka yrittävät löytää itseään vanhempien painostuksen alla. Hiukan jo kypsyneelle katsojalle leffa tarjoilee erotiikkaa, sulavaa liikehdistää tanssin merkeissä ja musaa joka pistää kinttuun vipinää.

Juttu on sitä kansan huvia joka tarjoilee kaikille jotain. Jos leffojen uutuustarjonta ei miellytä niin tässäpä yksi takuuvarma pläjäys joka on syytä tarkistaa. Leffan tuplasoundtrackia löytyy varmasti nykyään joka divarista jos haluaa pistää jutun nähtyään jalalla koreasti."

– Leffatykki

 

Näytöksen Facebook-tapahtuma täällä!

 

Ohjaaja: Emile Ardolino

Pääosissa: Patrick Swayze, Jennifer Grey

Kieli: Englanti, tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi!

Esitysformaatti: 35 mm elokuvafilmi 

 

Kino Tapiolassa on viime vuosina järjestetty mm. Monty Python Live -näytös sekä erikoisnäytöksiä, joissa Mia Wallace -kloonit tarjoilevat Five Dollar Milkshakeja Plup Fictionin musiikin tahtiin tai kymmenet Big Lebowski -elokuvan Dudet hengailevat kylpytakeissaan hotdogeja syöden.

The Godfather-elokuvalla avannut, Hohdolla ja The Sound of Musicilla ja Tappajahailla jatkanut esityssarja Cult Club tarjoilee herkullista laatutavaraa: luvassa harvinaisia tilaisuuksia nähdä ihailluimpia kulttielokuvia! Liputkin ovat edukkaat eli normaalihintaiset. 

1h 42min K-3
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

  Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
  (paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori