Espoo Ciné 4.–13.5.2018

Kaisan Cafén herkut makeuttavat suita Kinon kahvilassa Cinén ajan!

Kahvila ja terassimme ovat auki koko festivaalin ajan näytösaikojen mukaan. 

***

Espoo Ciné on yksi Suomen suurimmista elokuvafestivaaleista ja vuosien mittaan siitä on muodostunut keskeinen uuden eurooppalaisen elokuvan esittäjä Suomessa. Kymmenpäiväisellä festivaalilla nähdään mielenkiintoisimpia uusia elokuvia sekä asemansa jo vakiinnuttaneilta mestareilta että vasta nousemassa olevilta uusilta kyvyiltä. Erityistä huomiota kiinnitetään naisiin elokuvantekijöinä. Vuodesta 2017 lähtien lapsille ja nuorille suunnattu laaja ohjelmisto on koottu uuden nimen alle Junior Cinéksi. Ennen varsinaista festivaalia järjestettävä Ciné kylässä -tapahtuma tuo kotimaisia lyhytelokuvia ja niiden tekijöitä espoolaiskoteihin. Huhtikuussa 2018 Ciné kylässä esittää 55 lyhytelokuvaa kaikkiaan 11 näytöksessä.

Espoo Cinén keskeiset esityspaikat ovat festivaalin oma elokuvateatteri Kino Tapiola ja Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa sekä Finnkino Omena Matinkylässä ja Finnkino Sello Leppävaarassa.

Espoo Ciné järjestetään jo 29. kerran 4.–13.5.2018. Liput tulevat myyntiin 17.4. Espoon kulttuurikeskuksessa ja verkossa: Espoocine.fi. Festivaalin aikana lippuja myydään myös näytösteattereissa.

Info sijaitsee festivaalin ajan festivaalikeskuksen Olohuoneessa, Espoon Kulttuurikeskuksessa.

Lisätietoa, liput ja koko ohjelma Cinén omilta verkkosivuilta: www.espoocine.fi

   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä