Espoo Ciné 6.–12.5.2019

Järjestyksessään 20. Espoo Ciné -elokuvajuhla järjestetään 6.-12.5.2019. Espoo Ciné on yksi Suomen suurimmista elokuvafestivaaleista ja vuosien mittaan Espoo Cinéstä on muodostunut keskeinen uuden eurooppalaisen elokuvan esittäjä Suomessa. Festivaalilla nähdään mielenkiintoisimpia uusia elokuvia sekä asemansa jo vakiinnuttaneilta mestareilta että vasta nousemassa olevilta uusilta kyvyiltä. Erityistä huomiota kiinnitetään naisiin elokuvantekijöinä. Vuodesta 2017 lähtien lapsille ja nuorille suunnattu laaja ohjelmisto on koottu uuden nimen alle Junior Cinéksi.

”Kovan luokan gaalaelokuvien lisäksi luvassa on monipuolinen kattaus uutta eurooppalaista elokuvaa maustettuna vanhoilla suosikeilla ja muutamalla Euroopan rajojen ulkopuolelta tulevalla helmellä”, ohjelmistopäällikkö Mickael Suominen kertoo. ”Luvassa on elokuvia sellaisilta mestareilta kuin Terry Gilliam, Nicolas Roeg, Jean Epstein, Naomi Kawase, Alice Rohrwacher, Christian Petzold ja László Nemes.”

Espoo Cinén keskeiset näyttämöt ovat festivaalin oma elokuvateatteri Kino Tapiola ja Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa sekä Finnkino Omena Matinkylässä ja Finnkino Sello Leppävaarassa.

 

Lisätietoa, liput ja koko ohjelma Cinén omilta verkkosivuilta: www.espoocine.fi 

Lisätietoa ja ajankohtaista myös Facebookissa: facebook.com/espoocine/

 

Kino Tapiolan kahvila-baari terasseineen on auki koko festivaalin ajan festivaalin näytösaikojen mukaan! Avaamme aina 30 min ennen päivän ensimmäistä festivaalielokuvaa ja suljemme aikaisintaan 30 min päivän viimeisen elokuvan alun jälkeen. Terassi suljetaan klo 22.

Lue lisää täältä!

Uudistuneessa valikoimassa suolaiset ja makeat herkut Kaisan kahvilasta sekä uudet viinit, lonkerot, gin tonicit ja muut <3

   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori