JUICE

"Hyvin ohjattu ja näytelty Juice on tavallista parempi taiteilijamuotokuva" HS

Juice Leskinen oli laulaja, lauluntekijä, runoilija, sanoittaja, kansantaiteilija – suomenkielisen rock-lyriikan isähahmo. Juicen elämää leimasi kuitenkin hänen rakkauselämänsä. Kaikki muu; viina, sanoitukset ja maine tulivat sen sivutuotteena. Elokuva kertoo tarinan rakkauden ammattilaisesta, miehestä joka tunsi syvästi ja äärettömän herkästi, mutta haavoitti monia, myös itseään. 

Juice-elokuva on konstailematon ja terävä, kuten Juicen persoona. Koskettava ja melankolisesti kaipaava, kuten Juicen sielunmaisema. Ronski ja suorapuheinen, kuten Juicen puheenparsi. Elokuva kertoo Juicen tien lapsuudesta läpi kuohuvan 70-luvun aina 80-luvun huippusuosioon. Kaikki elokuvan tapahtumat ovat totta - paitsi ne, jotka eivät ole.

 

"Tässä elokuvassa on särmää eikä Juicea käsitellä silkkihansikkain.

– Hienoimmin Juicessa toimii Teppo Airaksisen ohjaus ja Aarne Tapolan kuvaus. Elokuva on kuvattu digivideon sijaan filmille, mikä on nykyään harvinaista herkkua. Aidon filmikuvan syvyys ja rosoisuus tuo elokuvaan valtavasti tunnelmaa.

Airaksinen ja Tapola saavat lähes pelkillä lähikuvilla luotua uskottavan kuvan 1970- ja 80-lukujen Suomesta: paikalleen jämähtäneestä ja tunkkaisesta, silti jotenkin kodikkaasta.

– Taitavat tekijät osaavat luoda ajankuvaa tällä tavoin harkituilla, pienillä elementeillä, eivätkä vain raahaa kadunvarteen museoautoja yhtä tarkkaan rajattua otosta varten.

NÄYTTELIJÄSUORITUKSISTAKAAN ei juuri moittimista löydy. Riku Nieminen on Juicena niin luonteva, että elokuvaa katsoessa unohtaa usein edes katsovansa Niemistä. Hän myös laulaa hienosti musiikkikohtausten Juice-kappaleet." HS

 

Ohjaus: Teppo Airaksinen

Käsikirjoitus: Antti-Heikki Pesonen

Näyttelijät: Riku Nieminen (Juice Leskinen)
Iida-Maria Heinonen (Marja)
Antti Tuomas Heikkinen (Mikko Alatalo)
Pekka Strang (Harri Rinne) 
Silmu Ståhlberg (nuori Juice)

Levittäjä: SF Film

Kieli: Suomi.

 

Voita VIP-matka Cannesiin katsomalla 10 eurooppalaista elokuvaa!

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

1h 46min K-7 Väkivaltaista sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori