Kaiken se kestää

Tarkkanäköisistä dokumenttielokuvistaan tunnetun Visa Koiso-Kanttilan esikoisdraama! Katkeransuloisen elokuvan pääosissa nähdään Antti Luusuaniemi, Pihla Viitala, Malla Malmivaara ja Tomi Enbuska.

Kaiken se kestää kuvaa kolmen sukupolven kasvukipuja elämänmakuisesti ja rehellisesti. 

Kaksi perhettä ja yksi suomalainen pikkukaupunki meren rannalla. Kun isät ja äidit pyristelevät vapaaksi omien vanhempiensa vanhoillisista malleista vapaan seksin ja huolettoman juhlimisen avulla, varastavat he huomaamattaan murrosiän seuraavalta sukupolvelta. Vanhemmat eivät aina ole oikeassa – tai tee oikein. Avioliitto saattaa kestää enemmän kuin sen tarvitsisi.

 

“Visa Koiso-Kanttila jatkaa onnistuneesti dokumenttiensa teemaa sukupolvien välisestä ristiriidasta esikoisfiktiossaan.

– Kaiken se kestää kertoo maailman muuttumisesta niin kaupunkikuvan kuin perhesuhteiden kehityksen kautta. Se avautuu kahden perheen kautta, joita yhdistää toiminta kaupungin rakennussuunnittelussa mutta myös vällyjen välissä tapahtuva lähentyminen. 

– […] elokuvan varsinaiset tähdet ovat sen mahtavat lapsinäyttelijät. Perheiden poikia Kaarloa ja Vesaa esittävät Olavi Angervo ja erityisesti käytännössä pääroolin vetävä Vili Saarela ovat suorastaan loistavia.

– Käsikirjoitus on hienovarainen: se ei selitä asioita rikki, vaan jättää tilaa kuville, jotka dialogin kanssa ristiriidassa antavat katsojan itse muodostaa käsityksensä perheiden ja hahmojen dynamiikoista. Myös kuvaus on ilmavaa ja välittää erinomaisesti suomalaisen kaupungin tiettyä aikakautta.”

★★★★ Jouni Vikman, Episodi

“Uskon autenttisuuteen ja rehellisyyteen, ja uskon, että kiinnostavimmat tarinat syntyvät sitä kautta, että me kerromme aiheista ja kokemuksista, jotka me tunnemme itse parhaiten.” … “Maailma on täynnä elokuvia miehen ja naisen romanttisesta suhteesta, mutta minua kiinnosti etenkin se, miten lapset näkevät meidät aikuiset.” - Visa Koiso-Kanttila, ohjaaja

Jorma Ikäheimo, SverigesRadio.se 

 

Ohjaus: Visa Koiso-Kanttila

Käsikirjoitus: Visa Koiso-Kanttila

Näyttelijät: Antti Luusuaniemi, Pihla Viitala, Tomi Enbuska, Malla Malmivaara, Vili Saarela, Olavi Angervo, Risto Tuorila, Eeva-Maija Haukinen

Levittäjä: Finnkino Oy

Kieli: Suomi.

1h 22min K-12 Väkivaltaista sisältöä Seksuaalista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä Päihteet/huumeet
   

  Ajankohtaista

  Tuntematon sotilas -näytökset täältä! Väliajalliset näytökset täältä! With english subtitles here!

  ***

  Pähkinänsärkijä -baletin uusinta ke 20.12. klo 18, liput täältä!

  ***

  Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin!

  Ohjelmistokierrossa nyt mm:

  Tuntematon sotilas englanniksi tekstitettynä täällä! Tuntematon sotilas with eng subs here!

  ***

  Oopperakausi 2017-18 täällä!

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä