Kino Soi! - Sekstettoja Amerikasta

Ma 11.3. klo 19 (ovet 18)

Sekstettoja amerikasta Saksaan  

Minna Pensola ja Siljamari Heikinheimo, viulu

Riitta-Liisa Ristiluoma ja Hanna Hohti, alttoviulu

Liina-Mari Raivola ja Markus Hohti, sello


Maaliskuun konsertin keskiössä on jousisekstetti. Brahmsin värikylläisen B-duuri jousiseksteton rinnalla kuullaan yhdysvaltailaisen Scott Unreinin minimalistinen sekstetto Monohara, joka saa Kinossa kantaesityksensä. Lisäksi kuullaan Bryce Dessnerin Meidän Festivaalille 2016 säveltämä arkaainen ja improvisatorinen sooloselloteos Tuusula. Lavalla säkenöivät Minna Pensola, Siljamari Heikinheimo ja Riitta-Liisa Ristiluoma yhdessä Kino Soi!:n omien muusikoiden Hanna Hohdin, Liina-Mari Raivolan ja Markus Hohdin kanssa.
 

Bryce Dessner: Tuusula
Scott Unrein: Monohara (ke.)

Johannes Brahms: Jousisekstetto B-duuri

Liput 15/10 € 

OSTA LIPUT JÄRJESTÄJÄN VERKKOSIVUILTA TAI TEATTERILTA KONSERTTI-ILTANA.

https://www.kinosoi.com/

 

Kino Soi! tarjoaa tapiolalaisille ja muille musiikin ystäville korkeatasoisia ja helposti saavutettavia kamarimusiikkikonsertteja Kino Tapiolan ainutlaatuisessa miljöössä. Kevään 2019 vierailijoihin kuuluvat Saku Mattila, Terhi Paldanius, Minna Pensola, Siljamari Heikinheimo, Riitta-Liisa Ristiluoma ja Emo Ensemble johtajanaan Pasi Hyökki.
 
Konserttisarjan taiteellisina johtajina toimivat Hanna Hohti, Markus Hohti, Liina-Mari Raivola ja Petja Kainulainen, joita nähdään myös esiintyjinä suunnittelemissaan konserteissa. Konserttisarjaa tukevat Suomen Kulttuurirahasto, Taiteen edistämiskeskus ja Espoon kaupunki.

   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä