LasseMajas detektivbyrå - Det första...

Yleisön pyynnöstä myös ruotsiksi!

***

Svenskt tal! 

I den nya filmen om Lasse-Majas Detektivbyrå börjar vi från början. Hur gick det egentligen till när Lasse och Maja träffades för första gången, och vad hade en mycket speciell bok med det hela att göra?

I Vallebyskolan finns glömda platser och hemligheter, uppenbart världar att begå brott för. Vem ligger bakom stölden av Hammarabis bok? Är det engelskaläraren med den konstiga dialekten, den nya idrottsläraren med den för tajta overallen, den skumma bibliotekarien, den tystlåtna och kringsmygande vaktmästaren eller kan det till och med vara rektor Brynolfsson själv? I sitt högkvarter nere i hamnen försöker Lasse och Maja få lite lugn och ro för att lista ut vem tjuven är, men får dom så mycket lugn och ro? Vem kan man egentligen lita på? Sanningen uppdagas i den årliga tävlingen mellan alla skolor där vinnaren erhåller Hammarabis bok och den fantastiska hemlighet den bär på.

Det är bara ett problem, den är försvunnen.

Följ med på ett äventyr där två barns olikheter behövs för att lösa mysteriet. Välkomna till LasseMajas Detektivbyrå, det var så här allt började.

 

Regi: Josephine Bornebusch

Skådespelare: Ester Vuori, Frank Dorsin, Johan Rheborg, Katrin Sundberg, Tomas Norström, Lotta Tejle, Jonas Karlsson.

Svenskt tal!

Distributör: SF Film

1h 29min K-7 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori