Minisankarit 2 - matkalla maailman ääriin

(Minuscule - Les mandibules du bout du monde)

"Pikku ötökät lähtevät live action -animaatiossa pelastusretkelle Karibialle. Ilman puhetta toteutettu animaatio on vastaveto melskaaville amerikkalaisserkuilleen." HS

Pienessä, rauhallisessa kylässä Etelä-Ranskassa, jonne talvi on pikkuhiljaa tekemässä tuloaan, säilyketehtaan pakkaamossa pieni leppäkerttu nimeltä Junior joutuu vahingossa Karibialle toimitettavaan pahvilaatikkoon. Pelastaakseen poikansa Juniorin isän on ylitettävä Atlantin valtameri ja lennettävä tuntemattomaan maahan. Perillä sankarimme on löydettävä poikansa ja pelastettava uudet karibialaiset lajitoverinsa, joiden kotipaikkaa uhkaa rakennustyömaa. Ongelmaan on vain yksi ratkaisu: on koottava pelastuspartio!

Operaatio on suuri, mutta yhdessä uusien tuttavuuksien - toukkien, rukoilijasirkkojen, leppäkerttujen, muurahaisten ja hämähäkkien kanssa leppäkertut ottavat haasteen vastaan. Apuun rientävät myös uskolliset ystävät: musta hämähäkki ja Mandible, musta muurahainen. Ehtiikö pelastuspartio ajoissa?

Superhauskassa elokuvassa ei ole dialogia, sillä minisankarit puhuvat omalla kielellään.  Aivan ihana ranskalainen animaatio! 

Myös lastenjuhlatilaisuudet tämän leffan kera mahdollisia! Lisätietoa täältä.

 

"MINISANKARIT-elokuvat ovat lähtöisin vuonna 2006 alkaneesta animaatiosarjasta Ruohonjuuritasolla, jossa pikku ötököiden elämää seurataan fantasian- ja sadunomaisesti, mutta kuitenkin myös luonnon mukaan. Ensimmäinen Minisankarit-elokuva sai ensi-iltansa 2013.

– Minisankarit-elokuvat eivät inhimillistä hyönteisiä puheen tasolle, vaan ne on pantu pörisemään ja vinkumaan omia ”kieliään”. Ja kun puhetta ei ole, muu äänimaailma nousee tärkeäksi. Onneksi se on toteutettu jännittävästi ja hauskasti." HS

 

Ohjaus: Hélène Giraud, Thomas Szabo

Levittäjä: Future Film

Kieli: Puhumme ötökkää! 

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

1h 32min K-7 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

  Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
  (paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori