My Little Pony Elokuva

(My Little Pony: The Movie)

Elokuva vie Mane Sixin tähän mennessä jännittävimpään ja suurimpaan seikkailuunsa! Kun uhkaava Storm King hyökkää Laukkaporiin aikeenaan varastaa ponien taika, koko Equestrian tulevaisuus on vaarassa. Ennennäkemättömässä seikkailussa ponit lähtevät toiminnantäyteiselle ja sankarilliselle matkalle, joka vie heidät ensi kertaa kotinsa rajojen ulkopuolelle heidän etsiessään apua taianomaisilta vuorilta, merenalaisista maailmoista ja jopa huimalta, lentävältä merirosvolaivalta.

Myös lastenjuhlatilaisuudet tämän leffan kera mahdollisia! Lisätietoa täältä.

 

"My Little Pony -elokuva vie ystävyysaiheiselle tunteiden vuoristoradalle, joka loppuu hyvän tuulen ilotulitukseen. 

Värikäs elokuva perustuu My Little Pony: Ystävyyden taikaa -televisiosarjaan, josta elokuvaan on noukittu päähahmot ja liuta keskeisimpiä kysymyksiä. Mistä ystävystyminen lähtee? Entä jos ystävän kanssa mokaa? Voiko muihin luottaa? Millainen on hyvä ystävä? 

–  My Little Pony -elokuva onnistuu luomaan syvän tunneyhteyden katsojiin – ja pitämään sen yllä koko elokuvan ajan, niin iloisissa kuin pelottavissakin kohtauksissa. 

Vitsit ovat harvassa, eikä niitä juurikaan kaipaa, sillä Daniel Ingramin loistelias musiikki toimii hyvin sekä kevennyksenä että syvennyksenä. 

Kiireisille aikuisillekin elo­kuvalla on viestinsä: jotain on pielessä, jos ystävällisyydelle, saati sitten ystävyydelle, ei ole aikaa tai sitä käytetään vain omien päämäärien edistämiseen."

★★★★ Taika Dahlblom, HS


Ohjaus: Jayson Thiessen

Käsikirjoitus: Rita Hsiao, Meghan McCarthy

Levittäjä: Nordisk Film 

Kieli: Puhumme suomea!

1h 39min K-7
   

  Ajankohtaista

  Tuntematon sotilas -näytökset täältä! Väliajalliset näytökset täältä! With english subtitles here!

  ***

  Pähkinänsärkijä -baletin uusinta ke 20.12. klo 18, liput täältä!

  ***

  Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin!

  Ohjelmistokierrossa nyt mm:

  Tuntematon sotilas englanniksi tekstitettynä täällä! Tuntematon sotilas with eng subs here!

  ***

  Oopperakausi 2017-18 täällä!

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä