Paluu

(Ben Is Back)

“Julia Roberts ja Lucas Hedges tekevät vuoden upeimmat roolisuoritukset” Hollywood Reporter

Ben (Oscar-ehdokas Lucas Hedges) palaa yllättäen kotiin eräänä jouluna ja vaikka hänen äitinsä Holly (Oscar-voittaja Julia Roberts) on riemuissaan, Holly tietää Benillä olevan ongelmia, jotka vaikuttavat koko perheeseen. Seuraavien 24 tunnin aikana Hollyn oma rohkeus – ja hänen perheensä tulevaisuus – punnitaan.

Julia Robertsin roolisuoritusta äitinä, joka yrittää pelastaa poikansa, on kehuttu hänen uransa parhaaksi. Koskettavan draaman toisessa pääosassa sensaatiomaisen Julia Robertsin rinnalla nähdään Manchester by the Sea -elokuvasta Oscar-ehdokkaana ollut Lucas Hedges, tällä kertaa poikkeuksellisesti oman isänsä (Oscar-ehdokas Peter Hedges) ohjauksessa. Paluu on todellinen voimannäyte koko kolmikolta.

 

"Julia Robertsia olen viimeistään Notting Hillistä (1999) lähtien pitänyt mestarinäyttelijänä, joka onneksi on osannut poimia kevyen tuotantonsa rinnalle myös tällaisia riipaisevampiakin." HS

"Sekä (Julia) Roberts että (Lucas) Hedges ovat erinomaisia rooleissaan. Elokuvan parrasvalon varastaa kuitenkin veteraaninäyttelijätär Roberts. Hän tekee todella vahvan paluun valkokankaiden draamakuningattareksi. Roberts on uskottava ja jopa pelottavan tunteellinen murskaavaa surua kantavana, paljon nähneenä äitinä. Tällaista Robertsia ei ole vielä nähtykään. Mahtava suoritus jo hieman sivuraiteille ajautuneelta näyttelijättäreltä." ★★★★ Episodi

“Julia Robertsin uran paras roolisuoritus”
Awards Daily 

“Julia Roberts on sensaatiomainen. Oscarin arvoinen roolityö”
Deadline 

 

Ohjaus: Peter Hedges

Käsikirjoitus: Peter Hedges

Näyttelijät: Julia Roberts, Lucas Hedges, Courtney B. Vance, Kathryn Newton

Levittäjä: Cinemanse

Kieli: Englanti, tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.


 

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

1h 43min K-12 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä