Pikkujalka 2D (dub)

(Smallfoot)

"Kauniisti animoitu Pikkujalka ilahduttaa huumorillaan ja musikaalisuudellaan sekä hyvällä sanomallaan." ★★★★ Episodi

Koko perheen animaatioelokuva Pikkujalka (Smallfoot) kääntää legendan Isojalasta päälaelleen, kun fiksu ja nuori lumimies Migo löytää jotain, mitä hän ei uskonut olevan olemassa – ihmisen.

Uutinen ”pikkujalasta” tuo hänelle mainetta ja kunniaa, sekä mahdollisuuden saada omakseen unelmiensa tytön. Löytö saa myös yksinkertaisten lumimiesten yhteisön pohtimaan, mitä muuta heidän lumisen kylänsä ulkopuolelta, suuresta maailmasta, mahtaa löytyä.

 

Myös lastenjuhlatilaisuudet tämän leffan kera mahdollisia! Lisätietoa täältä.

 

"Pikkujalka tarjoaa parikin yllätystä, joista ensimmäinen on se, että elokuva on yllättävän hyvä. Toinen yllätys onkin hieman erilainen: elokuva on musikaali. 

– Toki olennaisin osa animaatioissa on itse animointi. Pikkujalka on animoitu erittäin hyvin. Se ei kuitenkaan yllä Disneyn tai Illuminationin tasolle, mutta on silti henkeäsalpaavan hienoa jälkeä.

– Aiemmin muun muuassa Hotel Transylvania -franchisen parissa työskennellyt Sony Pictures Imageworks ei petä taaskaan. Kuva on terävää ja silmät pitää mielellään liimattuina valkokankaassa koko elokuvan keston ajan.

Elokuva takertuu hyvin nykypäivän ongelmiin. Pelkoon jostain muusta kuin tutusta ja turvallisesta. Kyseessä on hurraa-huuto vapaudelle ja kaikelle hienolle, mitä yhdessä on mahdollista saada aikaan.

– Hienovaraisempi sanoma jää varmasti kaikkien katsojien mieleen ja jättää mukavan hyvänolontunteen vielä lopputekstien päätyttyä." 

★★★★ Niklas Tirkkonen, Episodi

 

Ohjaus: Karey Kirkpatrick

Käsikirjoitus: Glenn Ficarra, Karey Kirkpatrick, Sergio Pablos, John Requa

Kieli: Puhumme suomea!

Levittäjä: SF Film


Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

1h 37min K-7
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä