Puutarhajuhlat

(Place publique)

"Hyvin kirjoitettu ranskalaiskomedia Puutarhajuhlat napsii valtavasta henkilögalleriastaan monia teräviä huomioita. – Ranskalaisessa draamakomediassa kuvataan vanhenemista, muun muassa." HS

Kaunis kesäpäivä puutarhassa lähellä Pariisia. Elähtänyt tv-tähti Castro saapuu tuottajansa tupaantuliaisiin. Vieraiden joukossa on Castron ex-vaimo ja heidän tyttärensä, jolta on juuri ilmestynyt kirja vanhempiensa pieleen menneestä avioliitosta. Mukana myös youtube-tähti sekä julkkishaukka tarjoilijatar. Luvassa siis mainiot juhlat… tai totaalikaaos. Ranskan komediakuningatar ja Cannes-palkittu Agnès Jaoui palaa kameran eteen ja taakse uudessa sydämellisessä elokuvassaan PUUTARHAJUHLAT.

 

"Näyttelijät Agnès Jaoui ja Jean-Pierre Bacri ovat kirjoittaneet yhdessä yhdeksän käsikirjoitusta, joista Jaoui on ohjannut viisi. Ensimmäinen oli vuoden 2000 Kukin makunsa mukaan, joka on edelleen heidän isoin menestyksensä. Sille satoi César-ehdokkuuksia ja se sai Oscar-ehdokkuuden.

Puutarhajuhlat jakaa sen dna:n: taipumuksen dialogipainotteisille kohtaamisille, älyköt pulassa ja eri asteisesti onnistuvat romanttiset kiemurat, jotka ansaitsivat vertailuja Woody Alleniin jo kauan sitten. Kuinka ollakaan: Jaoui on nimennyt Manhattanin kaikkien aikojen suosikkielokuvakseen." Episodi

 

Ohjaus: Agnés Jaoui

Näyttelijät: Agnès Jaoui, Jean-Pierre Bacri, Léa Drucker

Levittäjä: Cinema Mondo

Kieli: Ranska. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. 

 

 

Voita VIP-matka Cannesiin katsomalla 10 eurooppalaista elokuvaa!

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

1h 38min K-12 Päihteet/huumeet
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori