Isänpäivänäytös: Risto Reipas ja Nalle Puh

(Disney's Christopher Robin)

Tuo isä rauhoittumaan kiireen keskeltä Risto Reippaan ja Nalle Puhin pariin! Time-lehteä lainaten: "It is the movie you didn’t know you needed."

Tarjoamme kaikille elokuvaan saapuville isille popparit lipunoston yhteydessä! 

***

"Aikuinen Risto Reipas löytää takaisin Puolen hehtaarin metsään – uutuuselokuvan Nalle Puh on kapinallinen hetkessäeläjä. Marc Fosterin Risto Reipas ja Nalle Puh on onnistunut seikkailu." ★★★★ HS

"In a foul humor? Working too hard? Christopher Robin, directed by Marc Forster and featuring characters made famous in the 1920s by A.A. Milne and illustrator E.H. Shepard, is the movie you didn’t know you needed." Time

Lämminhenkisessä oikeita näyttelijöitä ja animaatiota yhdistävässä elokuvassa RISTO REIPAS JA NALLE PUH pikkupoika, joka rakasti seikkailuja Puolen hehtaarin metsässä eläväisten pehmoeläinystäviensä kanssa, on varttunut aikuiseksi ja joutunut tukalaan tilanteeseen. Nyt hänen lapsuuden ystäviensä tehtävä on matkustaa meidän maailmaamme ja auttaa Risto Reipasta palauttamaan takaisin se lempeä ja leikkisä poika, joka yhä hänen sisällään asuu.

Elokuvan on ohjannut Marc Forster ja sen pääosissa nähdään Ewan McGregor, Hayley Atwell, Bronte Carmichael ja Mark Gatiss.

 

"Ennen kuin Nalle Puhista tuli lempeän hömelö Disney-hahmo, se oli filosofinen karhu, joka rakastaa hunajaa ja pelkää Möhköfantteja. Näytelmäkirjailijana tunnettu A. A. Milne kehitteli Puolen hehtaarin metsän sadut lahjana pojalleen Christopher Robin Milnelle, josta hän myös teki tarinoidensa päähahmon. Suomeksi Christopher Robin tunnetaan nimellä Risto Reipas.

Olen aina vierastanut Disneyn Nalle Puhia, koska olen pitänyt sitä liian kilttinä ja lällynä, suorastaan sokerisena. Alex Ross Perryn ja Allison Schroederin käsikirjoittama Risto Reipas ja Nalle Puh kertoo enemmän alkuperäisestä Puhista.

Se Puh on kapinallinen hetkessäeläjä, joka miettii maailmaa tähän tapaan: ”Mieluiten en tee mitään – ei minkään tekeminen johtaa usein parhaaseen johonkin.”

Ja se on oikeassa. Tylsistyminen kehittää mielikuvitusta!

– Ewan McGregor eläytyy täysillä nuhjuuntuneilta leluilta näyttävien hahmojen maailmaan. Siellä on tilaa kaikille, myös pelokkaille (Nasu), ylivilkkaille (Tiikeri) ja alakuloisille (Ihaa)."

★★★★ Jutta Sarhimaa, HS

"You can guess what the movie’s lesson is: We all need to slow down and enjoy life. Or worse, yet, get in touch with that dread creature, our Inner Child. But somehow, in Forster’s hands, it all works. Shot by Matthias Koenigswieser, the picture is lovely to look at, a purely English heaven of heathery meadows and sun-dappled clearings. Forster employs some artful dissolves: At times the live action melts into an imaginary world of Shepard-inflected line drawings, and back again. And there’s some gentle slapstick, though nothing too aggressive or noisy: The most delightful gag involves Pooh padding across first a wood floor and then a carpeted one, squinching along on sticky, honey-smeared feet. – It’s just the thing when it’s time for a little something, even if you’re not quite sure what that something is."

Stephanie Zacharek, Time

 

Ohjaus: Marc Forster

Käsikirjoitus: Alex Ross Perry ja Allison Schroeder (perustuu A.A. Milnen hahmoihin)

Näyttelijät: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Bronte Carmichael ja Mark Gatiss

Levittäjä: Disney

Kieli: Puhumme suomea.


Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

1h 44min K-7 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä