ROH: The Dream / Symphonic Variations /...

(ROH: The Dream / Symphonic Variations / Marguerite & Armand)

The Royal Ballet: The Dream / Symphonic Variations / Marguerite and Armand

Royal Ballet päättää perustajakoreografinsa Frederick Ashtonin töistä koostuvalla ohjelmalla Royal Opera Housessa toimimisensa 70-vuotisjuhlavuoden juhlallisuudet.

Tämä upean kokoelma Frederick Ashtonin koreografioita todistaa hänen luovuudestaan ja visiostaan.

The Dream on Ashtonin sovitus Shakespearen riehakkaasta komediasta (Kesäyön uni), jossa metsänhenki aiheuttaa lemmenjuomallaan kaaosta.

Symphonic Variations on Ashtonin ensimmäinen työ II maailmansodan jälkeen ja yksi seurueen ensimmäisistä esityksistä Royal Opera Housen valtavalla päänäyttämöllä vuonna 1946. Kuusi tanssijaa esittää sarjan kvartettoja, duettoja, sekstettoja ja sooloja taustallaan Franckin Variations symphoniques. Merkkiteos juhlistaa liikkeen puhdasta kauneutta.

Marguerite and Armand on Ashtonin kaunis ja tunteellinen versio tarinasta, jonka tunnemme Verdin oopperasta La traviata.

Kuten tunnettua, Ashton laati koreografian Margot Fonteynille ja Rudolf Nurejeville vuonna 1963.

***

Koreografia: Frederick Ashton

***

Live / Tallennus: ke 7.6.2017 klo 21.15

Esitykset: su 11.6.2017

Kesto (arvio): n. xh xxmin (2 väliaikaa)

***

Kino Tapiolassa ooppera- ja baletti-iltoihin kuuluu laadukkaan ohjelmiston lisäksi myös oikea teatteritunnelma: Takit jätetään narikkaan, saliin otetaan mukaan käsiohjelma ja väliajalla nautitaan kahvi/tee ja leivos. 

Kino Tapiola esittää maailman arvostetuimpiin kuuluvan ooppera- ja balettitalo Royal Opera Housen esityksiä Lontoon Covent Gardenista, ainoana teatterina pääkaupunkiseudulla. Näytäntökauden 2015-16 teokset tallennetaan suorana satelliittilähetyksenä ja esitetään Kino Tapiolan valkokankaalla vain muutamaa päivää myöhemmin, aina sunnuntaisin klo 18. 

 

3h 0min
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä