ROH: Woolf Works

The Royal Ballet: Woolf Works

Virginia Woolfin teosten inspiroima ja kriitikoiden ylistämä balettitriptyykki palaa ensimmäistä kertaa ohjelmistoon sitten kantaesityksensä!

Woolfin uraauurtava kirjallinen työ inspiroi monesti palkitun koreografin Wayne McGregorin Royal Ballet'lle luomaa balettia.

McGregor on pitkään kuulunut baletin suuriin innovaattoreihin. Hän on työskennellyt yhdessä taidemaailman rajoja ylittävien kumppanien kanssa ja yhdistää tässä kriitikoiden ylistämässä koreografiassaan teemoja Woolfin kolmesta merkittävästä romaanista  – Mrs Dalloway, Orlando ja The Waves (Aallot) käyttäen hyväksi kirjailijan kirjeitä, esseitä ja päiväkirjoja.

Brittiläinen säveltäjä Max Richter (Infra, Sum ja Recomposed by Max Richter: Vivaldi, The Four Seasons) on säveltänyt baletin musiikin, joka yhdistää elektronista ja elävää musiikkia.

***

Koreografia         Wayne McGregor

***

Live / Tallennus: ke 8.2.2016 klo 21.15

Esitykset: su 12.2.2016

Kesto (arvio)        n. 2h 35min (2 väliaikaa)

*** 

Kino Tapiolassa ooppera- ja baletti-iltoihin kuuluu laadukkaan ohjelmiston lisäksi myös oikea teatteritunnelma: Takit jätetään narikkaan, saliin otetaan mukaan käsiohjelma ja väliajalla nautitaan kahvi/tee ja leivos. 

Kino Tapiola esittää maailman arvostetuimpiin kuuluvan ooppera- ja balettitalo Royal Opera Housen esityksiä Lontoon Covent Gardenista, ainoana teatterina pääkaupunkiseudulla. Näytäntökauden 2015-16 teokset tallennetaan suorana satelliittilähetyksenä ja esitetään Kino Tapiolan valkokankaalla vain muutamaa päivää myöhemmin, aina sunnuntaisin klo 18. 

2h 35min
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä