Seniorikino: Solsidan

Seniorikinonäytös ke 28.3. klo 15.00, liput 6 €, avoin kaikille!

Viisi tuotantokautta tv:ssä riemastuttanut Solsidan valloittaa ensi kertaa valkokankaat!

Elokuvassa seurataan sarjastakin tuttujen pariskuntien Annan ja Alexin, Mickanin ja Fredden sekä Anetten ja Oven hillitöntä elämää. 

"Onnistunut Solsidan-elokuva on pakollista katsottavaa kaikille sarjan faneille. Rakastetuista ja taidolla rakennetuista hahmoista otetaan elokuvassa kaikki ilo irti.

– Solsidan-elokuva onnistuu houkuttelemaan kutkuttavat nauruhermot hereille. Parhaimmat kohtaukset perustuvat sarjan tavoin myötähäpeään ja tunnistettavuuteen. Se on etenkin taitavan käsikirjoituksen ansiota, mitä roolinsa omaksuneet näyttelijät täydentävät. Tilannekomiikka naurattaa, kuten myös se, että samanlaisia hahmoja löytyy lähes jokaisen tuttavapiiristä."

★★★★ Susanna Karhapää, Episodi

"Solsidanissa on myös varjonsa – elokuva on täysipainoista, räävitöntä komediaa, jossa ei ole mitään hyvästeihin viittaavaa. Tv-menestyksestä syntyi yllättäen mitä mainioin komediaelokuva, joka on parempi kuin sarjan viimeiset kaudet. Nyt mukana on surullisempiakin sävyjä.

Ruotsalainen komediasarja Solsidan kuuluu niihin asioihin, joita ilman maailma olisi paljon ikävämpi paikka. – Solsidan on ollut sarja, jota on tehty vankan ammattitaidon lisäksi myös sydämellä.

Ajatus Solsidan-elokuvasta on sen takia herättänyt epäilyjä. Onko se vain vihoviimeinen yritys hyödyntää menestyksen viimeiset rippeet?

Ei todellakaan! Elokuvassa rima on kerran vielä nostettu ylös, ja tuloksena on täysipainoista, räävitöntä komediaa pitkässä mitassa, ja se on paljon enemmän kuin vain kokoelma hauskoja kohtauksia.

– Tutut näyttelijät eli Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin ja Malin Cederbladh ovat Solsidanin moottoreita, mutta käynnistyäkseen he tarvitsevat käsikirjoituksen, johon ei jää yhtään tyhjää. Tärkeimmissä sivurooleissa nähdään Sven Wollter Fredden isänä, Henrik Schyffert Annan komeana miesystävänä sekä Frida Hallgren Alexin löytönä."

★★★★ Leena Virtanen, HS


Ohjaus: Felix Herngren, Måns Herngren

Käsikirjoitus: Jesper Harrie

Näyttelijät: Felix Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin, Malin Cederbladh

Levittäjä: SF Film

Kieli: Ruotsi, tekstitetty suomeksi. 

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

1h 45min K-7 Seksuaalista sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

  Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
  (paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori