Solsidan

Ruuhkan vuoksi Solsidanin viikonloppunäytösten lipuilla ei ole tällä hetkellä varausmahdollisuutta eli liput voi ostaa suoraan netistä tai Kinolta. Tervetuloa viihtymään!

Viisi tuotantokautta tv:ssä riemastuttanut Solsidan valloittaa ensi kertaa valkokankaat!

Elokuvassa seurataan sarjastakin tuttujen pariskuntien Annan ja Alexin, Mickanin ja Fredden sekä Anetten ja Oven hillitöntä elämää. 

"Onnistunut Solsidan-elokuva on pakollista katsottavaa kaikille sarjan faneille. Rakastetuista ja taidolla rakennetuista hahmoista otetaan elokuvassa kaikki ilo irti.

– Solsidan-elokuva onnistuu houkuttelemaan kutkuttavat nauruhermot hereille. Parhaimmat kohtaukset perustuvat sarjan tavoin myötähäpeään ja tunnistettavuuteen. Se on etenkin taitavan käsikirjoituksen ansiota, mitä roolinsa omaksuneet näyttelijät täydentävät. Tilannekomiikka naurattaa, kuten myös se, että samanlaisia hahmoja löytyy lähes jokaisen tuttavapiiristä."

★★★★ Susanna Karhapää, Episodi

"Solsidanissa on myös varjonsa – elokuva on täysipainoista, räävitöntä komediaa, jossa ei ole mitään hyvästeihin viittaavaa. Tv-menestyksestä syntyi yllättäen mitä mainioin komediaelokuva, joka on parempi kuin sarjan viimeiset kaudet. Nyt mukana on surullisempiakin sävyjä.

Ruotsalainen komediasarja Solsidan kuuluu niihin asioihin, joita ilman maailma olisi paljon ikävämpi paikka. – Solsidan on ollut sarja, jota on tehty vankan ammattitaidon lisäksi myös sydämellä.

Ajatus Solsidan-elokuvasta on sen takia herättänyt epäilyjä. Onko se vain vihoviimeinen yritys hyödyntää menestyksen viimeiset rippeet?

Ei todellakaan! Elokuvassa rima on kerran vielä nostettu ylös, ja tuloksena on täysipainoista, räävitöntä komediaa pitkässä mitassa, ja se on paljon enemmän kuin vain kokoelma hauskoja kohtauksia.

– Tutut näyttelijät eli Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin ja Malin Cederbladh ovat Solsidanin moottoreita, mutta käynnistyäkseen he tarvitsevat käsikirjoituksen, johon ei jää yhtään tyhjää. Tärkeimmissä sivurooleissa nähdään Sven Wollter Fredden isänä, Henrik Schyffert Annan komeana miesystävänä sekä Frida Hallgren Alexin löytönä."

★★★★ Leena Virtanen, HS


Ohjaus: Felix Herngren, Måns Herngren

Käsikirjoitus: Jesper Harrie

Näyttelijät: Felix Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin, Malin Cederbladh

Levittäjä: SF Film

Kieli: Ruotsi, tekstitetty suomeksi. 

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

1h 45min K-7 Seksuaalista sisältöä
   

  Ajankohtaista

  Psst! Jonot välttää ostamalla liput netistä varaamisen sijaan! Solsidan-ryntäyksen vuoksi ko. elokuvaliput eivät tällä hetkellä ole varattavissa.

  ***

  Ilmaisnäytös "195 The Movie" eli elokuva legendaarisesta bussilinjasta 195 Kino Tapiolassa ma 22.1. klo 18.00 – kahvio auki klo 17.30 lähtien! Lue Länsiväylän juttu täältä

  ***

  Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! Tulevat elokuvat täällä.

  Ohjelmistossakierrossa nyt mm.

   

   

   

  ***

  Oopperakausi 2017-18 täällä!

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä