Koululaisnäytökset Kino Tapiolassa

Koulukinoviikot alkavat syyskuussa 2018!

Espoon koulukinoviikot tarjoavat koululaisille upeita elokuvaelämyksiä oikeassa elokuvateatterissa koulupäivän aikana. Oppimateriaalien avulla voi yhteistä kokemusta lisäksi työstää luokassa esityksen jälkeen. Koulukinoviikot järjestetään tänä vuonna syyskuussa.

Elokuvaesitysten lisäksi paikalla on tekijävieraita mahdollisuuksien mukaan,  jokaisen elokuvan alussa on myös pieni pohjustus.

Kaikki ilmoittautumiset nettilomakkeella täällä Lisätietoja auli.jaatinen(at)espoo.fi, puh. 050 535 6119.

KULPS-luokille esitykset ovat maksuttomia, muille ryhmille hinta 5,50  €/oppilas. Opettajat ja ohjaajat maksutta.

Huom! KULPS-muutoksista johtuen, kunkin luokan on mahdollista käydä maksuttomasti yhdessä Kerran lukuvuodessa -kohteista lukuvuoden aikana. Lisätietoja www.espoo.fi/kulps.

Kino Tapiolassa esitettävät elokuvat:

Supermarsu ti 25.9. klo 9.30

Kulps-kohderyhmä 3.-6. lk

Supermarsu kertoo alakouluikäisestä Emiliasta, joka huomaa omaavansa lemmikkimarsunsa pureman jälkeen salaisia supervoimia. Supervoimille tulee käyttöä, kun Supermarsua pyydetään auttamaan silakoita ja pelastamaan saastunut Itämeri. Lisäksi Emilia ratkoo parhaan ystävänsä Simon koulukiusaamisasiaa. Haastavissa tehtävissään Emilia saa apua kokeneelta ja viisaalta jättiläismarsulta.

Elokuva perustuu vapaasti Paula Norosen vuoden 2009 Finlandia-junior -ehdokaskirjaan Emilian päiväkirja – Supermarsu pelastaa silakat.

 

Lumiére! ti 25.9. klo 12.00

Kulps-kohderyhmä 7.-10. lk ja lukio

Vuonna 1895 veljekset Louis ja Auguste Lumière kehittivät kinematografin ja tallensivat maailman ensimmäisiä liikkuvia kuvia: Työläiset lähtevät Lumièren tehtaasta, Kasteltu kastelija… He keksivät elokuvallisen näyttämöllepanon, kamera-ajon ja jopa erikoistehosteet ja remaket, mukaan lukien elokuvan taiteellisena ilmaisuna! Cannesin elokuvajuhlien ja Institut Lumiéren johtaja Thierry Fremaux on valinnut veljesten 1.400:sta elokuvasta 114 valioyksilöä: juhlittuja mestariteoksia sekä tuntemattomia löytöjä, jotka on koostettu ja restauroitu 4K-tasoon.

Mansikkamaa ke 26.9. klo 9.30

Kulps-kohderyhmä 7.-10. lk

15-vuotias puolalainen Wojtek matkustaa vanhempiensa kanssa Ruotsiin poimimaan mansikoita. Määränpää on Listerlandet Itämeren rannalla Blekingessä, Etelä-Ruotsissa. Siellä Wojtek tutustuu isännän tyttäreen Anneliin, ja nuoret alkavat tapailla salaa, mutta suhdetta vaikeuttaa heidän keskinäinen epätasa-arvonsa. Anneli ei uskalla näyttää avoimesti tunteitaan koska tietää, ettei ympäristö hyväksyisi heidän suhdettaan. Wojtekin mielestä Anneli leikkii hänen tunteillaan. Lopulta heidän suhteensa paljastuu, mikä johtaa voimakkaisiin reaktioihin.

Wiktor Ericssonin Mansikkamaa on puolalaisen vierastyöläisen ja ruotsalaisen talontyttären liikuttava rakkaustarina. Tarina sijoittuu Blekingin kauniille mansikanviljelyseudulle, mutta se kuvaa vastakohtien ja ennakkoluulojen maailmaa.

 

Los Bando ke 26.9. klo 12.00

Kulps-kohderyhmä 4-6. lk

Parhaat ystävät Axel ja Grim haaveilevat tekevänsä musiikin historiaa yhtyeensä Los Bando Immortalen kanssa. Eräänä päivänä he saavat kutsun osallistua Norjan mestaruuskilpailuun - ja yhtäkkiä näyttää siltä, ​​että kaikki on mahdollista.

Suomenkieliset tesktit. Yhteistyössä R&A -kiertueen kanssa.

 

Kino Tapiolassa on mahdollista järjestää myös yksityisiä Koulukino-näytöksiä!

Kino Tapiolassa voi järjestää koululais- ja päiväkotinäytöksiä tilausnäytöksinä ryhmälle parhaiten sopivaan aikaan, sillä teatteri on pääsääntöisesti vapaa arkisin päiväaikaan. Ryhmät voivat järjestää omannäköisensä näytöksen itse valitsemallaan elokuvalla, ja mieleistä elokuvaa voi käydä etsimässä Koulukinon sivuilta, www.koulukino.fi, missä on laaja valikoima kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia eri ikäryhmille oppimateriaalien kera.

Tiedustele sopivaa ajankohtaa, toivomanne elokuvan saatavuutta ja muita lisätietoja!

Tiedustelut arkisin päiväsaikaan info@kinotapiola.fi  /045 1144945 teatteripäällikkö Hannele Pellinen.
Koulukino-hinnat alkaen 6 € / oppilas (hintaan vaikuttaa mm. ryhmäkoko ja elokuvavalinta, opettajat pääsevät näytöksiin ilmaiseksi)
Ryhmän minimikoko mielellään 60+ oppilasta, mutta pienemmille ryhmille voidaan järjestää näytöksiä muun toimintamme yhteydessä, esim. ennen joka kuun 2. ja 4. keskiviikko klo 15 alkavaa Seniorikino-matineaamme.

 

Ajankohtaista

Kaikki näytökset ovat tällä hetkellä todella suosittuja! Osta lippu etukäteen verkosta tai teatterilta – näin vältät jonotuksen. 

***

Espoo päivän la 25.8. klo 20.15 ilmaisnäytös Dirty Dancing – Kuuma tanssi (1987) 35 mm elokuvafilmiltä! Lisätietoa täältä.

***

Jonas Kaufmann: Under The Stars -konsertti to 30.8. klo 19 nyt myynnissä täällä!

***

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! Tulevat elokuvat täällä.

Ohjelmistokierrossa nyt mm.

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! Tulevat elokuvat täällä.

***

Uusi kausi 2018-19 oopperaa myynnissä täällä!

 

 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

***

Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa.

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan.

Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

***

Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä