Koululaisnäytökset Kino Tapiolassa

Koulukinoviikot alkavat syyskuussa 2017!

Espoon koulukinoviikot tarjoavat koululaisille upeita elokuvaelämyksiä oikeassa elokuvateatterissa koulupäivän aikana. Oppimateriaalien avulla voi yhteistä kokemusta lisäksi työstää luokassa esityksen jälkeen. Koulukinoviikot järjestetään tänä vuonna syyskuussa.

Elokuvaesitysten lisäksi paikalla on tekijävieraita mahdollisuuksien mukaan,  jokaisen elokuvan alussa on myös pieni pohjustus.

Kaikki ilmoittautumiset nettilomakkeella täällä Lisätietoja auli.jaatinen(at)espoo.fi, puh. 050 535 6119.

KULPS-luokille esitykset ovat maksuttomia, muille ryhmille hinta 5,50  €/oppilas. Opettajat ja ohjaajat maksutta.

Huom! KULPS-muutoksista johtuen, kunkin luokan on mahdollista käydä maksuttomasti yhdessä Kerran lukuvuodessa -kohteista lukuvuoden aikana. Lisätietoja www.espoo.fi/kulps.

Kino Tapiolassa esitettävät elokuvat:

Toivon tuolla puolen ke 20.9. klo 9.30

Kulps-kohderyhmä 8.-10. lk

Toivon tuolla puolen on Aki Kaurismäen Le Havre -elokuvasta alkaneen satamakaupunki-trilogian toinen osa. Elokuva kertoo suomalaisesta kauppamatkustajasta (Sakari Kuosmanen) ja syyrialaisesta pakolaisesta (Sherwan Haji), joiden polut risteävät. Aki Kaurismäki palkittiin elokuvastaan Berliinin elokuvajuhlilla parhaana ohjaajana Hopeisella karhulla.

 

Seikkailu Jäämerelle ti 20.9. klo 12.00

Kulps-kohderyhmä 5.-6. lk

Seikkailu Jäämerelle on ranskalaisen Rémy Chayén ohjaama seikkailuanimaatio vuodelta 2015. Ranskalais-tanskalainen yhteistuotanto on tehty käsin animoimalla. Sasha on aristokraattiperheen tytär 1800-luvun lopun Pietarissa ja rakastaa kapteeni-isoisäänsä. Isoisän ja tämän retkikunnan kadotessa matkalla pohjoisnavalle, Sasha lähtee vaaralliselle pelastusretkelle. Jännittävä matka kiertää satamien kautta pyryttävälle ja vaaralliselle pohjoisnavalle. Elokuva voitti Annecyn kansainvälisellä animaatiofestivaalilla arvostetun yleisöpalkinnon vuonna 2015.

Tyttö nimeltä Varpu ti 27.9. klo 9.30

Kulps-kohderyhmä 7.-10. lk

Tyttö nimeltä Varpu kertoo 12-vuotiaasta Varpusta (Linnea Skog), joka on jo kovaa vauhtia matkalla kohti aikuisuutta, ja äidistä (Paula Vesala), joka ei halua kasvaa isoksi. Varpu asuu kahdestaan äitinsä kanssa, eikä ole koskaan tavannut isäänsä.

Eräänä iltana Varpu saa tarpeekseen ratsastuskavereistaan ja äidistään. Hän varastaa auton ja ajaa ylös pohjoiseen etsimään isäänsä (Lauri Maijala), josta tietää ainoastaan nimen. Isä ei kuitenkaan ole aivan sellainen kuin hän olisi odottanut. Kohtaaminen isän kanssa laukaisee Varpun ja Sirun elämässä jotakin, mikä saa heidät molemmat ymmärtämään paikkansa suhteessa toisiinsa, ja maailmaan.    

Tyttö nimeltä Varpu on lyhytelokuvallaan Oscar-ehdokkuuden saavuttaneen Selma Vilhusen esikoisnäytelmäelokuva.

 

Pigviinien matka 2 ti 27.9. klo 12.00

Kulps-kohderyhmä 3.-6. lk

Pingviinien matka 2 on koskettava ja visuaalisesti näyttävä luontodokumentti keisaripingviinien pesinnästä. Luc Jacquet'n ohjaama dokumentti on kuvattu Antarktiksen hyisen huikeissa maisemissa.

 

Kino Tapiolassa on mahdollista järjestää myös yksityisiä Koulukino-näytöksiä!

Kino Tapiolassa voi järjestää koululais- ja päiväkotinäytöksiä tilausnäytöksinä ryhmälle parhaiten sopivaan aikaan, sillä teatteri on pääsääntöisesti vapaa arkisin päiväaikaan. Ryhmät voivat järjestää omannäköisensä näytöksen itse valitsemallaan elokuvalla, ja mieleistä elokuvaa voi käydä etsimässä Koulukinon sivuilta, www.koulukino.fi, missä on laaja valikoima kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia eri ikäryhmille oppimateriaalien kera.

Tiedustele sopivaa ajankohtaa, toivomanne elokuvan saatavuutta ja muita lisätietoja!

Tiedustelut arkisin päiväsaikaan info@kinotapiola.fi  /045 1144945 teatteripäällikkö Hannele Pellinen.
Koulukino-hinnat alkaen 6 € / oppilas (hintaan vaikuttaa mm. ryhmäkoko ja elokuvavalinta, opettajat pääsevät näytöksiin ilmaiseksi)
Ryhmän minimikoko mielellään 60+ oppilasta, mutta pienemmille ryhmille voidaan järjestää näytöksiä muun toimintamme yhteydessä, esim. ennen joka kuun 2. ja 4. keskiviikko klo 15 alkavaa Seniorikino-matineaamme.

 

Ajankohtaista

Mamma Mia! Here We Go Again –elokuvan näytökset alkaen 21.7. jo myynnissä täällä!

***

Oopperakauden 2017–18 viimeinen esitys Joutsenlampi su 17.6. klo 18 – liput täältä! * Uusi kausi 2018-19 myynnissä täällä!

***

Jonas Kaufmann: Under The Stars -konsertti to 30.8. klo 19 nyt myynnissä täällä!

***

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! Tulevat elokuvat täällä.

Ohjelmistokierrossa nyt mm.

 

 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

***

Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa.

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan.

Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

***

Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä