Ladataan traileria...

After the Wedding

"Michelle Williams ja muut näyttelijät loistavat sapekkaassa perheyhteisön kuvauksessa.
Tanskalaisen Susanne Bierin elokuva Häiden jälkeen on tehty nyt Yhdysvalloissa uusiksi."
**** (neljä tähteä) HS

Isabel (Michelle Williams) on omistanut koko elämänsä Kalkutan slummissa sijaitsevan orpokodin johtamiselle. Rahavarojen huvetessa potentiaalinen rahoittaja ilmestyy mutta edellyttää Isabelin matkustavan New Yorkiin. Vastentahtoisesti hän palaa kaupunkiin, jota on vältellyt yli kaksi vuosikymmentä.

New Yorkissa Isabel tapaa mahdollisen hyväntekijänsä, Theresa Youngin (Julianne Moore). Mediamogulin ja multimiljonäärin, joka on tottunut saamaan tahtonsa läpi. Hänellä on hulppea toimisto ja luksuskoti, jossa hän asuu taiteilijamiehensä (Billy Crudup), tyttärensä Gracen (Abby Quinn) sekä kaksospoikiensa kanssa. Täydelliseltä vaikuttava elämä on kuitenkin vain pintaa, ja Isabelilla ja Theresalla on enemmän yhteistä, kuin ensinäkemältä voisi ajatella.

Isabel uskoo voivansa pian palata rakkaaseen orpokotiinsa, mutta Theresalla on muita suunnitelmia. Hän vaatii Isabelia osallistumaan Gracen häihin. Iloinen tapahtuma toimii katalysaattorina paljastukselle, joka kääntää molempien naisten sekä heidän läheistensä elämän päälaelleen.

 

"Ohjaajan hienon esikoiselokuvan Lähtemättömät jäljet (1997) malliin After the Wedding on pohjimmiltaan sapekas perheyhteisön kuvaus, jossa idyllin alle kätkeytyy kertomattomia asioita ja suoranaisia valheita.

Iso ansio elokuvan kurssissa pysymiselle kuuluu näyttelijöille. Michelle Williams on aina ollut erinomainen, ja tässä hän on parhaimmillaan tulkitessaan hienovaraisen hillitysti varautunutta ja hieman sulkeutunutta Isabelia, joka ei kuitenkaan väistä menneisyytensä kipupisteitä.

Yhtä hyvin roolinsa tekee Billy Crudup, näyttelijä, joka tuntuu muutenkin valitsevan työnsä tarkkaan.

MONESSA aviomiehensä Freundlichin elokuvassa näytelleellä Julianne Moorella on After the Weddingissä tunnepitoisin rooli, mutta hän tekee sen tutulla taidolla." **** (neljä tähteä) HS

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

Ohjaus

Bart Freundlich

Käsikirjoitus

Bart Freundlich, Susanne Bier, Anders Thomas Jensen

Rooleissa

Michelle Williams (Isabel), Julianne Moore (Theresa), Billy Crudup (Oscar), Will Chase (Frank), Abby Quinn (Grace), Azhy Robertson (Otto), Doris McCarthy (Johnathan's Grandmother), Eisa Davis (Tanya), Susan Blackwell (Gwen), Alex Esola (Jonathan)

Kieli

englanti

Tekstitys

suomi/ruotsi

1 h 52 min K-3
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori