Ladataan traileria...

Eden

(EDEN)

Tervetuloa elokuviin! Näytöksiin myydään tällä hetkellä 70 paikkaa (eli n. 1/3 salikapasiteesta) ja tämän elokuvan liput ovat toistaiseksi vain myynnissä ilman varausmahdollisuutta, jotta halukkaat varmasti pääsevät elokuviin jonottamatta. Suosittelemme siis ostamaan liput etukäteen verkosta! Kerromme kyllä jos näytös on loppuunmyyty, muutoin tilaa on ja lippuja saa vielä paikan päältäkin:)

****

Mene katsomaan Eden”, toteaa Kalle Kinnunen Suomen Kuvalehdessä, ja olemme samaa mieltä! ”—- Eden on erinomainen. Se on niitä elokuvia, joita katsoessa syntyy vaikutelma, että tämän elokuvan tekemisen on täytynyt olla helppoa, suorastaan vaivatonta. Vaikutelmahan on sikäli kovin virheellinen, että näin hienosti etenevää, koko ajan intensiivistä ja aika hauskaakin elokuvaa ei ole tietenkään helppo tehdä. Moinen tunnevaikutelma on silti ainoastaan luonnollinen reaktio, kun näkee jotain niin hallittua. — Eden taas on nyanssien elokuvaa, mutta nimenomaan valkokankaan ansaitsevaa, kuvan ja äänen elokuvaa. Ei mitään teeveetä.”

***

EDEN on Ulla Heikkilän ohjaama ja käsikirjoittama elokuva aikuistumisesta, vapaudesta ja suurista tunteista.

Viikon mittainen rippileiri keskellä kauneinta kesää ja nuoriso koolla. Itsevarma älykkö Aliisa (Aamu Milonoff), seurueensa keskipiste Jenna (Linnea Skog) ja hiljainen ja herkkä Panu (Bruno Baer) joutuvat leirillä vastatusten itsensä, muiden ja vähän järjestelmänkin kanssa. Vanhemmat ovat jossakin kaukana vaatimuksineen, odotuksineen ja juhlajärjestelyineen.

Innokas nuori pappi Tiina (Satu Tuuli Karhu) haluaa saada nuoret mukaan omaan riparikuplaansa. Kaikki eivät ole kuitenkaan valmiita pelaamaan samoilla säännöillä, ja harras leiritunnelma on vain toiveunta. Kuka leirillä määrää ja mihin pitäisi uskoa? Entä kuka saa ja kenet? Jännitteet kasvavat, kun ihastumiset ja vihastumiset vuorottelevat järisyttävän viikon ajan. Jossakin vaiheessa jokaisen on luovuttava roolistaan ja nähtävä elämä uusin silmin.

"Kiinnostava sivujuoni on myös, miten perheen vaikutus heijastuu, vaikka vanhemmat ovat leiriltä kaukana. Elokuva ei toimisi, jos päähenkilöt eivät olisi uskottavia. Erityisen ilahduttavaa on tunteiden kuvaaminen: aina ei tarvitse puhua, eleet ja katseet riittävät. Vaikka näyttelijäkaarti on laaja, tasapainottelu eri henkilöiden välillä on sujuvaa. Se on osoitus siitä, kuinka Heikkilä pitää langat käsissään ja kuljettaa tarinaa."

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! 
 

Ohjaus

Ulla Heikkilä

Käsikirjoitus

Ulla Heikkilä

Rooleissa

Aamu Milonoff, Linnea Skog, Bruno Baer, Amos Brotherus, Jere Ristseppä, Satu Tuuli Karhu, Tommi Korpela, Irina Pulkka

Kieli

suomi

1 h 33 min K-7 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori