Ladataan traileria...

Seniorikino: Judy

(Judy)

Seniorikinonäytös ke 8.1. klo 15, liput vain 6 €, avoin kaikille! Renee Zellweger voitti ansaitusti roolistaan juuri parhaan naispääosan Golden Globen!

–––

JUDY on koskettava tarina yhdestä viihdemaailman kaikkien aikojen ikoneista, Judy Garlandista. Pääosassa nähdään Oscar®-voittaja Renée Zellweger, joka myös laulaa elokuvassa kuultavat kappaleet itse!

Talvella 1968 legendaarinen laulaja ja näyttelijä Judy Garland (Renée Zellweger) saapuu keskelle svengaavaa Lontoota esiintyäkseen viiden viikon ajan loppuunmyydyille konserttisaleille. Hänen rakettimaisesta nousustaan kansainväliseksi elokuvatähdeksi Ihmemaa Ozin pääosan siivittämänä on kulunut 30 vuotta. Mutta jos hänen äänensä väri onkin näistä päivistä haalistunut, sen vaikutus on vain kasvanut. Valmistautuessaan esityksiin, taistellessaan managerinsa kanssa, lumotessaan säestäjänsä ja muistellessaan uraansa ystävien ja fanien kanssa, hänen terävä älynsä ja lämmin persoonansa ovat aina läsnä. Hänen ikuiseen rakkauden kaipuuseensa vastaa myrskyisä romanssi Mickey Deansin kanssa, josta on pian tulossa hänen viides aviomiehensä. Elokuva Judy, jossa kuullaan joukko Garlandin rakastetuimpia kappaleita, kertoo viihteen historian lehdille jääneestä äänestä, kyvystä rakastaa ja maagisesta hohdosta, joka ympäröi yhtä maailman suurimpiin tähtiin kuulunutta naista.

 

"Renée Zellweger tekee onnistuneen paluun valkokankaalle Judy Garlandin vaikeassa roolissa, addiktoituneena ja ailahtelevaisena diivana" HS

"Renée Zellwegerin muodonmuutos on ehkä tyypillinen Oscar-voittoon vievä roolisuoritus, mutta se on harvinaisen hyvä tyypillinen Oscar-voittoon vievä roolisuoritus."  (****) neljä tähteä. EpisodiUusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

Ohjaus

Rupert Goold

Käsikirjoitus

Tom Edge, Peter Quilter

Rooleissa

Renée Zellweger (Judy Garland), Jessie Buckley (Rosalyn Wilder), Rufus Sewell (Sidney Luft), Michael Gambon (Bernard Delfont), Bella Ramsey (Lorna Luft), Finn Wittrock (Mickey Deans), Fenella Woolgar (Margaret Hamilton), Gaia Weiss (Abbie), Andy Nyman (Dan), John Dagleish (Lonnie Donegan)

Kieli

englanti

Tekstitys

suomi/ruotsi

1 h 58 min K-12 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä Päihteet/huumeet
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori