Ladataan traileria...

K18-anniskelunäytös: Color Out of Space

(Color Out of Space)

Kesän erikoisensi-illassa kulttiohjaaja Richard Stanleyn H.P. Lovecraft -filmatisointi!

***

Kino Tapiola on auki koko kesän!

Näytöksiin myydään vain 50 paikkaa (eli 1/4 osa salikapasiteesta) ja tämän elokuvan liput ovat toistaiseksi vain myynnissä ilman varausmahdollisuutta, jotta halukkaat varmasti pääsevät elokuviin jonottamatta. Suosittelemme siis ostamaan liput etukäteen verkosta!

***

Tämä on K18-anniskelunäytös, jolloin koko teatterisali on anniskelualuetta. Salissa käytössä myös 20 uutta pikkupöytää, jotka toimivat samalla myös kätevästi tilanjakajina:) Täältä voit lukea lisää viinibaarimme tarjonnasta ja salianniskelusta.

***

Hehkuva meteoriitti putoaa Gardnerin perhetilalla Arkhamin ulkopuolella Massachusettsissa. Perheen isä Nathan (Nicolas Cage) ei usko silmiään, kun sato ja karja alkavat imeä itseensä avaruudesta saapunutta loistetta. Salaperäinen valo vaikuttaa kaikkeen elolliseen, ja pian paranoia ja pelko tarttuvat Nathaniin itseensä.

Kulttiohjaaja Richard Stanley (Hardware, Dust Devil) on palannut hurjalla filmatisoinnilla H. P. Lovecraftin novellista. Huippuvedossa oleva Cage ja Elijah Woodin tuotantoyhtiö SpectreVision jatkavat voittokulkuaan Mandy-menestyksensä vanavedessä.

 

"TERVETULOA takaisin, Richard Stanley! Siitä onkin jo aikaa.

– Elokuvassa on runsaasti kieroa huumoria, eikä näin outoa tarinaa otsa rypyssä kannattaisikaan tehdä. Silti Stanley ei anna kokonaisuuden lipsahtaa pelkäksi vitsiksi. Color Out of Space tuo hyvällä tavalla mieleen kauhumestari John Carpenterin 1980- ja 90-lukujen ohjaustyöt, joissa tekijän silmäkulman pieni pilke aina näkyi, vaikka elokuvat sinänsä olivatkin vakavia." 

 – Helsingin Sanomat

"Elämys […] 

Color Out of Space on hyvällä tavalla vanhanaikainen tieteispelottelu, joka panostaa tunnelman rakenteluun. Se tavoittaa hyvin H.P. Lovecraftin teosten tunnelman, jossa pelko ei johdu niinkään pelottavuudesta kuin normaalin vaihtumisesta epänormaaliin. Ohjaaja-käsikirjoittaja Richard Stanley tietää miten pienet resurssit käännetään vahvuuksiksi. 

Cage tekee häneltä odotetun seinille hyppivän roolisuorituksen – mikä on tietysti hyvä asia, kun vaihtoehtona on hänen vain rahan vuoksi tekemissään elokuvissa nähdyt unissakävelyt. Hän on myös pitkästä aikaa erityisen kiehtova, sillä hän pystyy liukumaan saman kohtauksen sisällä sujuvasti normaalista hulluun ja takaisin. Tai päinvastoin."

– 4/5 Episodi

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

Ohjaus

Richard Stanley

Käsikirjoitus

H.P. Lovecraft, Richard Stanley, Scarlett Amaris

Rooleissa

Nicolas Cage (Nathan), Joely Richardson (Theresa), Madeleine Arthur (Lavinia), Elliot Knight (Ward), Tommy Chong (Ezra), Brendan Meyer (Benny), Julian Hilliard (Jack), Josh C. Waller (Sheriff Pierce), Q'orianka Kilcher (Mayor Tooma), Melissa Nearman (Reporter)

Kieli

englanti

Tekstitys

suomi/ruotsi

 

 

1 h 51 min K-18 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori