Ladataan traileria...

K18-anniskelunäytös: Terapiaa...

(Un Divan à Tunis)

Tervetuloa elokuviin! Näytöksiin myydään vain 50 paikkaa (eli 1/4 osa salikapasiteesta) ja tämän elokuvan liput ovat toistaiseksi vain myynnissä ilman varausmahdollisuutta, jotta halukkaat varmasti pääsevät elokuviin jonottamatta. Suosittelemme siis ostamaan liput etukäteen verkosta! Kerromme kyllä jos näytös on loppuunmyyty, muutoin tilaa on ja lippuja saa vielä paikan päältäkin:)

***

Tämä on K18-anniskelunäytös, jolloin koko teatterisali on anniskelualuetta. Salissa käytössä myös 20 uutta pikkupöytää, jotka toimivat samalla myös kätevästi tilanjakajina.
Täältä voit lukea lisää viinibaarimme tarjonnasta ja salianniskelusta.

Elokuvan alkuperäinen ikäraja on K7.

***

"Monimuotoinen romkom on sen verran suloinen, että se saa vakavissaan harkitsemaan hoitoon hakeutumista." Episodi

TERAPIAA TUNISIALAISITTAIN (UN DIVAN À TUNIS) on hurmaava elokuva ranskalaistuneesta psykoanalyytikosta Selmasta (Golshifteh Farahani), joka palaa kotiinsa Tunisiaan aikeenaan avata psykoanalyytikon vastaanotto. Selman bisnekset lähtevät käyntiin kompuroiden, sillä maan byrokratia kampittaa Selman suunnitelmia tavalla jos toisellakin. Vaikka tunisialaiset eivät julkisesti tunnusta minkään muotoista terapiaa tarvitsevansakaan, riittää Selman terapiadivaanille asiakkaista jonoksi asti, sillä yhden jos toisen paikkakuntalaisen mieltä tuntuu kaihertavan jokin salaisuus.

Ranskalais-tunisialainen komediallinen draama on myös ikkuna tämän päivän Tunisiaan. Maahan, joka elää vallankumouksen jälkeisiä murrosvuosiaan, ja jonka tiukan konservatiivisen pinnan alla puhaltavat jo aivan uudet tuulet. Elokuva sai maailmanensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla syksyllä 2019, jossa se myös voitti festivaalin yleisöpalkinnon.

"Puolentoista tunnin elokuva antaa katsojalleen hyvää mieltä loppupäiväksi. Kun salissa valot taas syttyvät, on päällimmäisenä ajatus siitä, että elämä voi tuntua kaoottiselta, mutta kaikki järjestyy kyllä." Film-o-holic

"Terapiaa tunisialaisittain kertoo kulttuurien yhteentörmäyksestä. Vaikka onkin syntynyt Tunisiassa, Selma on läpikotaisin ranskalainen. Hän ei ymmärrä tunisialaista arabikulttuuria, eivätkä tunisialaiset häntä. Setä vaimoineen haluaisi Selman lähtevän takaisin Ranskaan, kun taas heidän kapinallinen tyttärensä toivoo Ranskan-serkulta tukea tempauksilleen. — Farahani on hyvä ketjupolttavana Selmana, joka etsii tietään samalla kertaa sekä tutussa että täysin oudossa kulttuurissa." HS

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

Ohjaus

Manele Labidi

Käsikirjoitus

Maud Ameline, Manele Labidi

Rooleissa

Golshifteh Farahani (Selma Derwich), Majd Mastoura (Naim), Aïsha Ben Miled (Olfa), Feryel Chammari (Baya), Hichem Yacoubi (Raouf), Najoua Zouhair (Nour - la secrétaire du Ministère de la Santé), Jamel Sassi (Fares - l'imam), Ramla Ayari (Tante Amel), Moncef Ajengui (Oncle Mourad), Zied El Mekki (Amor - un policier)

Kieli

ranska

Tekstitys

suomi/ruotsi

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

1 h 28 min K-18
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori