Ladataan traileria...

K18-anniskelunäytös: The Gentlemen

(The Gentlemen)

Tervetuloa elokuviin! Näytöksiin myydään vain 50 paikkaa (eli 1/4 osa salikapasiteesta) ja tämän elokuvan liput ovat toistaiseksi vain myynnissä ilman varausmahdollisuutta, jotta halukkaat varmasti pääsevät elokuviin jonottamatta. Suosittelemme siis ostamaan liput etukäteen verkosta! Kerromme kyllä jos näytös on loppuunmyyty, muutoin tilaa on ja lippuja saa vielä paikan päältäkin:)

***

Guy Ritchien kehuttu uutuus jatkaa Kinolla K18-anniskelunäytöksenä, jolloin koko teatterisali on anniskelualuetta! Salissa käytössä myös 20 uutta pikkupöytää, jotka toimivat samalla myös kätevästi tilanjakajina:) 

Täältä voit lukea lisää viinibaarimme tarjonnasta ja salianniskelusta.

***

"--lopputulos on viihdyttävä neljän tähden elokuva. Ohjaaja on selvästi nauttinut kehitellessään juonta komediaansa, joka kertoo vähemmän herrasmiesmäisten konnien valtapelistä. --mainioimman suorituksen vetäisee romanttisista rooleista irti päässyt Hugh Grant Fletcherinä. " Helsingin Sanomat 4/5 tähteä!

The Gentlemen on huikealla tähtikaartilla varustettu, piinkova toimintakomedia ohjaaja-käsikirjoittaja Guy Ritchieltä. Lontooseen kotiutunut amerikkalainen Mickey Pearson (Matthew McConaughey) on kasvattanut omin käsin kaupungin tuottoisimman marihuana-imperiumin. Kun sana leviää, että Pearson haluaa pistää liiketoimintansa lihoiksi ja häipyä bisneksestä lopullisesti, alamaailmassa käynnistyy juonittelun, kieroilun, lahjonnan ja kiristyksen vyyhti hänen omaisuutensa kaappaamiseksi. Muissa rooleissa nähdään Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell ja Hugh Grant.

 

"Elokuvan valttikortti on sen komea näyttelijäkaarti. Tästä kavalkaadista ei huonoja roolisuorituksia löydy, vaikka Hugh Grant varastaakin show’n nilkkimäisenä toimittajana" Episodi

"Brittiohjaaja Guy Ritchie teki läpimurtonsa elokuvilla Puuta, heinää ja muutama vesiperä (1998) ja Snatch – hävyttömät (2000), joissa hän yhdisti mustalla huumorilla maustettua gangsteridraamaa ja brittiläistä jätkäkulttuuria letkeäksi jännityskomediaksi. -- nyt hän on palannut omille konnuilleen niin käsikirjoittajana kuin ohjaajanakin. The Gentlemen on Ritchien varhaistöiden kaltainen, herkullisia tyyppejä pursuava hävytön gangsteri­komedia, joka näyttää aikojen muuttuneen. -- Matthew McConaughey ja Michelle Dockery tuovat särmää ja tyyliä Michaelin ja tämän rakastetun Rosin rooleihin, mutta mainioimman suorituksen vetäisee romanttisista rooleista irti päässyt Hugh Grant Fletcherinä. Ja hauska on myös Colin Farrell slumminuoria nyrkkeilyn pariin luotsaavana valmentajana, jonka vaatemaku on kamalin rapakon tällä puolen." 4/5 Helsingin Sanomat

 

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! 

 

Ohjaus

Guy Ritchie

Käsikirjoitus

Guy Ritchie, Ivan Atkinson, Marn Davies

Rooleissa

Matthew McConaughey (Mickey Pearson), Charlie Hunnam (Ray), Michelle Dockery (Rosalind Pearson), Jeremy Strong (Matthew), Lyne Renee (Jackie), Colin Farrell (Coach), Henry Golding (Dry Eye), Tom Wu (Lord George), Chidi Ajufo (Bunny), Hugh Grant (Fletcher)

Kieli

englanti

Tekstitys

suomi/ruotsi

1 h 53 min K-18 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori