Ladataan traileria...

Kino Soi! G.W.V. & BACH

Ma 9.3.2020 klo 19  "G.W.V. & BACH"

Mikko "Gunu" Karjalainen, Verneri Pohjola ja Ville Herrala saapuvat Kinoon!

Konsertissa koemme jännittäviä hetkiä, kun kuulemme vuoropuheluna J.S. Bachin soolosellosarjan sekä G.W.V. trion improvisaatiot niiden pohjalta.

G.W.V sai alkunsa vuonna 2008 kun Mikko Gunu Karjalainen ja Verneri Pohjola harjoittelivat yhdessä Bachin soolosellosarjoja ja syntyi jatkuvaa keskustelua sävellysten rytmisestä tulkinnasta ja soundin estetiikasta. Kautta aikojen soolosellosarjojen merkittävät esitykset ovat sisältäneet aimo annoksen esittäjän omaa persoonallisuutta.

Sellisti Markus Hohdilla oli vuonna 2014 oma Bachia kellarista -projekti, jossa hän viikottain julkaisi yhden osan Bachin soolosellosarjasta YouTube-palveluun kellarihuoneestaan käsin. Kino Soi!- konsertissa nämä kaksi projektia kohtaavat, kun Markus Hohti soittaa soolosellosarjojen osia joihin vastauksena Mikko Karjalainen, Verneri Pohjola sekä Ville Herrala esittävät oman näkemyksensä. Rakastetut teokset saavat uuden esteettisen ilmeen näiden persoonallisten muusikoiden tulkitsemina.

 

Ohjelma: 

J.S. Bach: Soolosellosarja nro 3, C-duuri

Markus Hohti, sello

_________________________________________

G.W.V. trion improvisaatioita Bachin teemoista

 

Mikko Karjalainen, trumpetti

Verneri Pohjola, trumpetti

Ville Herrala, basso

 

Liput 15/10 € 

Kino Tapiolan kahvila-baari palvelee konsertti-iltana klo 18 alkaen ja väliajalla.

OSTA LIPUT JÄRJESTÄJÄN VERKKOKAUPASTA TAI TEATTERILTA KONSERTTI-ILTANA.

https://www.kinosoi.com/

 

Kino Soi! tarjoaa tapiolalaisille ja muille musiikin ystäville korkeatasoisia ja helposti saavutettavia kamarimusiikkikonsertteja Kino Tapiolan ainutlaatuisessa miljöössä. Kevään 2020 vierailijoihin kuuluvat Janne Nisonen, Linda Suolahti, Atte Kilpeläinen, Kamus-kvartetti sekä huippujazzarit Mikko "Gunu" Karjalainen, Verneri Pohjola ja Ville Herrala. Olemme iloisia saadessamme tehdä jälleen yhteistyötä Espoo Ciné -festivaalin kanssa 6.5. konsertissa, joillon Kamus-kvartetin esiintymisen yhteydessä nähdään Yaron Zilbermanin elokuva A Late Quartet.


Konserttisarjan ovat suunnitelleet Hanna Hohti, Markus Hohti, Liina-Mari Raivola ja Petja Kainulainen, joita nähdään myös esiintyjinä kevään konserteissa. Konserttisarjaa tukevat Suomen Kulttuurirahasto, Taiteen edistämiskeskus ja Espoon kaupunki.

 

1 h 30 min
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori