Ladataan traileria...

Seniorikino: La Belle époque - elämämme...

(La Belle époque)

Tervetuloa kaikille avoimeen Seniorikino-näytökseen! Näytöksiin myydään tällä hetkellä 70 paikkaa (eli noin 1/3 salikapasiteesta) ja tämän elokuvan 6 € liput ovat toistaiseksi vain myynnissä ilman varausmahdollisuutta, jotta halukkaat varmasti pääsevät elokuviin jonottamatta. Suosittelemme siis ostamaan liput etukäteen verkosta! Kerromme kyllä jos näytös on loppuunmyyty, muutoin tilaa on ja lippuja saa vielä paikan päältäkin:)

***

"Ranskalaisen elokuvan kiintotähdet loistavat elokuvassa, jossa nykyaikaa inhoava pilapiirtäjä palaa nuoruuteensa -- Nykyisyys ja menneisyys, todellisuus ja fantasia limittyvät elokuvassa jatkuvasti kaleidoskooppimaisesti. Bedos pohtii kudelmassaan henkilöidensä kautta sitä, kuinka elämän valhe toisinaan on ottamassa niskaotetta elämän todellisuudesta, ja miten lopulta on kuitenkin parasta hyväksyä faktat ja se aika, jota joka tapauksessa nyt elää." Helsingin Sanomat

Upeiden ranskalaistaitureiden tähdittämä nostalginen matka elämän tärkeimmän ihmissuhteen alkujuurille muistuttaa meitä siitä, kuinka ja miksi rakastumme.
Kuusikymppinen Victor (Daniel Auteuil) elää väljähtyneessä avioliitossa Marianne-vaimonsa (Fanny Ardant) kanssa. Pariskunnalla on yltäkylläisessä elämässään puitteet kohdillaan, mutta välinpitämättömyys kaivertaa kumpaistakin sisältä.

Victorin elämä kääntyy ylösalaisin päivänä, jona hän saa mahdollisuuden mahdottomaan: palata menneisyyteen neljän vuosikymmenen taakse ja päivään, jolloin hän tapasi elämänsä rakkauden ensimmäisen kerran. Perhepiiriin kuuluu nimittäin Antoine (Guillaume Canet), joka nikkaroi rahakkaille asiakkailleen korkeatasoisia räätälöityjä kokemusmatkoja. Victorille paluu elämänkokoisen rakkauden alkujuurille on riittävä mullistamaan ainakin yhden elämän, jollei sitten kaksi...

"Muistuttaa meitä siitä, miksi ja kuinka rakastumme" -Variety
"Terävä, seksikäs ja omaperäinen" - Hollywood Reporter
"Everything clicks here, all the time" - The Hollywood Reporter
"Balances hearty laughs and heartwarming emotion" - Screen Daily
"Fanny Ardant ja Daniel Auteuil ovat vastustamattoman hyviä" - Vanity Fair

 

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! 

 

Ohjaus

Nicolas Bedos

Käsikirjoitus

Nicolas Bedos

Rooleissa

Daniel Auteuil (Victor Drumond), Guillaume Canet (Antoine), Doria Tillier (Margot), Fanny Ardant (Marianne Drumond), Pierre Arditi (Pierre), Denis Podalydès (François), Michaël Cohen (Maxime Drumond), Jeanne Arènes (Amélie), Bertrand Poncet (Adrien), Bruno Raffaelli (Maurice / Yvon / Hemingway)

Kieli

ranska

Tekstitys

suomi/ruotsi

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

1 h 55 min K-12 Seksuaalista sisältöä Päihteet/huumeet
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori