Ladataan traileria...

Last Christmas

"Paljon romantiikkaa, George Michaelin hittejä, köyhien auttamista ja pari sanaa brexitistäkin – Last Christmas on mainio jouluelokuva" **** (neljä tähteä) HS

Jouluinen Lontoo, Emma Thompsonin käsikirjoitus ja George Michaelin musiikki ehkäisevät kaamosmasennusta!

Emilia Clarke (HBO:n Game of Thrones), Henry Golding (Missä on Emily?, Crazy Rich Asians) ja Emma Thompson tähdittävät Paul Feigin (Missä on Emily?, Morsiusneidot) ohjaamaa romanttista komediaa Last Christmas, joka on saanut innoituksensa George Michaelin samannimisestä klassikkokappaleesta.

Kate (Emilia Clarke) kulkee Lontoon kaduilla synkkänä kuin myrskyn merkki. Hänen askeleitaan säestävät kokonainen huonojen päätösten kavalkadi sekä kulkusten kilinä – ärsyttävä seuraus työpaikasta tonttuna joulukaupassa. Tom (Henry Golding) vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta astuessa Katen elämään ja alkaessaan nähdä hänen muuriensa läpi. Kun Lontoo valmistautuu vuoden ihanimpaan juhlaan, näiden kahden välillä ei tunnu toimivan yhtään mikään. Mutta joskus on vain annettava lumihiutaleiden leijua ja kuunneltava sydäntään. You gotta have faith!

Last Chrismas –elokuvaa säestävät George Michaelin kappaleet, mukaan lukien sille nimensä lainannut jouluinen klassikko. Elokuvassa kuullaan myös uutta, ennen julkaisematonta materiaalia Grammy-palkitulta artistilta, joka ikonisen uransa aikana myi yli 115 miljoonaa albumia.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Oscar®-palkittu Emma Thompson (Järki ja tunteet, Bridget Jones’s Baby) ja näytelmäkirjailija Bryony Kimmings. Elokuvan tuottavat Feigh ja Jessie Henderson Feigco Entertainmentille, BAFTA-palkittu David Livingstone Calamity Filmsille sekä Emma Thompson.

 

"JOULUELOKUVAT ovat oma lajinsa, joka jakaa ihmisiä. Toisille ne kuuluvat joulunodotukseen siinä missä aina samat joululaulutkin, toiset eivät tajua niistä mitään. Last Christmas sopii molemmille.

– ELOKUVAN tarinan ja käsikirjoituksen takana ovat loistovedossa oleva näyttelijä Emma Thompson ja hänen miehensä Greg Wise sekä Bryony Kimmings, joka tunnetaan rankoista omaelämäkerrallisista live-esityksistään ja joka nyt kokeilee siipiään elokuvakäsikirjoittajana.

Tulos on mainio. Brittejä eivät liiemmin vaivaa Hollywood-lajityypin imelät perinteet, kun he panevat peliin omat komediataitonsa. Elokuvan on ohjannut kokenut amerikkalainen Paul Feig.

Game of Thronesistakin tuttu Emilia Clarke on mitä sopivin päärooliin, jossa saa revitellä nokkeluudella ja itseironialla. 

[…] seuraa paljon romantiikkaa, lontoolaista markkinatunnelmaa, köyhien auttamista, no George Michaelia ja pari sanaa brexitistäkin.

Mitä muuta voi jouluelokuvalta odottaa?" 

Leena Virtanen **** (neljä tähteä) HS

 

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin!

 

Ohjaus

Paul Feig

Käsikirjoitus

Emma Thompson, Greg Wise, Bryony Kimmings

Rooleissa

Emilia Clarke (Kate), Emma Thompson (Adelia), Henry Golding (Tom), Michelle Yeoh, Peter Serafinowicz (Talent Judge #1), Rob Delaney (Talent Judge #2), Patti LuPone, Ingrid Oliver, Sue Perkins (Frozen on Ice director), Nasir Jama

Kieli

englanti

Tekstitys

suomi/ruotsi

1 h 42 min K-7 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori