Ladataan traileria...

Marriage Story

Parhaan elokuvan, naispääosan (Scarlett Johansson), miespääosan (Adam Driver) ja käsikirjoituksen Oscar -ehdokas!

Marriage Storylle kaikista eniten Golden Globe ehdokkuuksia! Yhteensä kuusi ehdokkuutta: Paras elokuva, nais- ja miespääosa, paras naissivuosa, paras käsikirjoitus, paras musiikki!

––

"Scarlett Johansson ja Adam Driver loistavat avioerodraamassa, jonka paras kohtaus tuntuu siltä kuin se tapahtuisi teatterin näyttämöllä" HS

"Joistain elokuvista voi sanoa vain lämpimiä asioita, ja Marriage Story on sellainen-- kehotan hyvän elokuvan ystäviä kiiruhtamaan elokuvateatteriin, sillä Marriage Story on vuoden ehdottomia kärkiteoksia. Marriage Story on arkirealistinen avioerotarina, jossa on raakaa totuudellisuutta, mutta myös yhtä aidoista tunteista ja tilanteista syntyvää huumoria." Kalle Kinnunen / Suomen Kuvalehti

"Yksikään ei kuitenkaan pystynyt yhdistämää tuskaa ja mielihyvää yhtä sujuvasti kuin Noah Baumbachin ja mahdollisesti koko italialaisen festivaalin paras elokuva. Se sai Episodin toimittajan tuntemaan itsensä sanattomaksi pieneksi ihmiseksi ja taputtamaan katsomossa kesken kohtauksen (tosijuttu). Samalla penkkirivillä jotkut itkivät niin paljon, että poistuivat salista hikotellen. --- Rakkaudessa tai rakkauden päättymisessä ei ole helppoja ratkaisuja, mutta hitto soikoon – kaikki sydänsuru on sen arvoista, jos lopputulos on jotain tällaista." Episodi *****

––

Ytimekäs ja myötätuntoinen kuvaus murenevasta avioliitosta ja perheestä, joka pitää yhtä. Oscar-ehdokas Noah Baumbachin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda ja Ray Liotta.

 

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! 

 

Ohjaus

Noah Baumbach

Käsikirjoitus

Noah Baumbach

Rooleissa

Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda ja Ray Liotta

Kieli

englanti

Tekstitys

suomi/ruotsi

2 h 16 min K-7 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori