Ladataan traileria...

Näkemiin professori

(The Professor)

Tervetuloa elokuviin! Näytöksiin myydään vain 50 paikkaa (eli 1/4 osa salikapasiteesta) ja tämän elokuvan liput ovat toistaiseksi vain myynnissä ilman varausmahdollisuutta, jotta halukkaat varmasti pääsevät elokuviin jonottamatta. Suosittelemme siis ostamaan liput etukäteen verkosta! Kerromme kyllä jos näytös on loppuunmyyty, muutoin tilaa on ja lippuja saa vielä paikan päältäkin:)

***

"Johnny Depp osoittaa onnistuneessa elokuvassa olevansa upea näyttelijä, joka naulitsee roolihahmonsa surkuhupaisan taivalluksen täydellisesti" 4/5 HS

Kun elämäänsä kyllästynyt yliopistoprofessori Richard (Johnny Depp) saa kuulla koko loppuelämänsä mullistavan diagnoosin, hän päättää heittää sovinnaiset käytöstavat taivaan tuuliin ja elää elämäänsä täysin estoitta. Richard ei kaihda paheita eikä välitä vaimonsa (Rosemarie DeWitt) tai yliopiston rehtorin (Ron Livingston) mielipiteistä pätkääkään. Hän laukoo vapautuneesti suorat sanat kaikille, jotka ärsyttävät häntä vähääkään. Ajan käydessä vähiin Richardin on löydettävä sanat myös niille, joita hän eniten rakastaa.

Wayne Robertsin ohjaama Näkemiin professori on musta komedia täynnä terävää huumoria, joka paitsi viihdyttää, myös koskettaa.

 

Vain suomenkielinen tekstitys.
OBS! Endast finska undertexter.

 

"ROBERTSIN (ohjaaja) ote itse kirjoittamaansa tarinaan on osuvan hapokas ja epäsentimentaalinen, etenkin kun aihe on sellainen, josta helposti olisi voinut tiristää kyyneleitä kirvoittavan nyyhkyjutun.

Richardin matka kohti kohtaloaan on sekä särmikäs että sovitteleva, mutta vailla ylitunteellisuuden painolastia. Samalla se on satiiri keskiluokan kaksinaismoraalista ja säädyllisyyden julkisivun taakse kätkeytyvistä tummemmista virroista.

ISO tekijä elokuvan onnistumisessa on Richardia esittävä Johnny Depp. Deppin toilailut Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan merirosvokapteeni Jack Sparrowin roolissa ovat saattaneet hieman hämärtää sitä, että hän on todella hyvä näyttelijä.

DEPPIN näytteleminen on hieman kuin Dean Martinin laulaminen aikoinaan: molemmat tuntuvat irtoavan kepeästi lonkalta mutta vaativat itse asiassa melkoista tarkkuustyötä.

Tyylikkäästi harmaantuva Depp naulitsee täydellisesti Richardin kärjekkään ja samalla hieman surkuhupaisan taivalluksen kohti tuonelan portteja. Hän on hienosti Robertsin hienovaraisen mustan huumorin syrjässä kiinni."

Pertti Avola, 4/5 HS

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

Ohjaus

Wayne Roberts

Rooleissa

Johnny Depp, Rosemarie DeWitt, Odessa Young

Kieli

englanti

Tekstitys

suomi

1 h 30 min K-12 Seksuaalista sisältöä Päihteet/huumeet
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori