Ladataan traileria...

Once Upon a Time... in Hollywood

Tarantinon uutuudelle 4 Golden Globe ehdokkuutta, mm. paras komedia!

Parhaan elokuvan, misespääosan (Leonardo Dicaprio), miessivuosan (Brad Pitt), ohjauksen ja käsikirjoituksen Oscar -ehdokas!

–––

"Tarantino's dazzling LA redemption song […] With Leonardo DiCaprio and Brad Pitt playing a TV actor and stuntman who cross paths with the Manson cult, Tarantino has created outrageous, disorientating entertainment"  ***** The Guardian

"Quentin Tarantinon Hollywood-eepos on elokuva, johon haluaisi jäädä asumaan" **** (neljä tähteä) HS

 

Quentin Tarantinon Once Upon a Time… in Hollywood sijoittuu muutoksen kourissa olevaan vuoden 1969 Los Angelesiin. TV-tähti Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ja hänen pitkäaikainen sijaisnäyttelijänsä Cliff Booth (Brad Pitt) yrittävät selviytyä alalla, jota eivät enää ole tunnistaa omakseen. Käsikirjoittaja-ohjaajan yhdeksännessä elokuvassa laaja näyttelijäjoukko ja monet yhteenkietoutuvat tarinat ovat kunnianosoitus Hollywoodin kultaisen ajan viimeisille hetkille.

 

"Hollywoodin taitekohta on Tarantinon taiteen ytimessä ja elokuvan maailmankuva toteutettu niin huimalla pieteetillä, että vaikka kestoa on yli kaksi ja puoli tuntia, sen maailmaan haluaa palata heti lopputekstien vaiettua.

– Mikään ei ole hänelle pyhää, paitsi elokuva ja sen kerronnallinen mahti.

Tämä näkyy Once Uponin joka kohtauksessa. Elokuva on tarantinolaisittain täynnä intertekstuaalisia viittauksia historiaan ja elokuviin. Tyylikeinoja hyödynnetään runsaasti: on epäluotettavaa kertojaa, harkitun huonoja leikkauksia ja kömpelöitä takaumia. Genrestä hypätään toiseen: länkkäristä draamaan, kauhusta toimintaan.

Tarantino tuntuu rutistavan arsenaalistaan kaiken mitä irti lähtee. Hän on sanonut lopettavansa kymmenen elokuvan jälkeen. Tämä on yhdeksäs.

Näyttelijät ovat uskomattomassa iskussa. DiCaprio tekee säälittävän ja väsyneen länkkäriukkelin hurjalla intensiteetillä, vaikka samastumiskohtia ei pitäisi juuri olla (hän on yksi aikamme harvoista oikeista filmitähdistä). Pitt on korostetun coolina autokuskina täydellinen, ja Robbie näyttelee pari tärkeää kohtaustaan älykkäällä herkkyydellä."

**** (neljä tähteä) Anton Vanha-Majamaa, HS 

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

Ohjaus

Quentin Tarantino

Käsikirjoitus

Quentin Tarantino

Rooleissa

Maya Hawke (Flower Child), Margot Robbie (Sharon Tate), Leonardo DiCaprio (Rick Dalton), Margaret Qualley (Pussycat), Sydney Sweeney (Snake), Brad Pitt (Cliff Booth), Austin Butler (Tex), Dakota Fanning (Squeaky Fromme), Luke Perry (Wayne Maunder), Timothy Olyphant (James Stacy)

Kieli

englanti

Tekstitys

suomi/ruotsi

2 h 41 min K-16 Väkivaltaista sisältöä Päihteet/huumeet
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori