Ladataan traileria...

Parasite

(Gisaengchung)

Kino Tapiola on auki taas 3.6. lähtien koko kesän! Näytöksiin myydään vain 50 paikkaa (eli 1/4 osa salikapasiteesta) ja liput ovat tällä hetkellä vain myynnissä ilman varausmahdollisuutta, jotta halukkaat varmasti pääsevät elokuviin jonottamatta. Ostathan siis lippusi etukäteen verkosta!

Tammikuussa tehtiin elokuvahistoriaa kun Parasite voitti ensimmäisenä vieraskielisenä elokuvana parhaan elokuvan Oscarin. Se palkittiin ansaitusti myös parhaasta ohjauksesta ja käsikirjoituksesta sekä parhaana kansainvälisenä elokuvana. Kun taskussa on lisäksi jo Cannesin pääpalkinto, Golden Globe-voitto, lukuisia muita palkintoja ja viiden tähden arvosteluja sekä huikeat katsojaluvut ympäri maailmaa, ei kertakaikkiaan auta muu kuin tulla äkkiä elokuviin!

Helsingin Sanomilta Parasitelle viisi tähteä: ”Parasite on niin hurmaava ja runsas elokuva, että siitä on vaikea kirjoittaa. -- Parasite ansaitsee huomionsa, sillä se on komeimpia elokuvia, mitä tulee tarinalliseen arkkitehtuuriin ja arkkitehtuuriin tarinassa. -- Tämän pidemmälle en paljasta juonta eikä pidäkään. Niin on myös ohjaaja Bong toivonut." 

"This really is a horribly fascinating film, brilliantly written, superbly furnished and designed, with a glorious ensemble cast put to work in an elegantly plotted nightmare." Guardian, Peter Bradshaw 5/5

Ki-taekin (Kang-ho Song) koko nelihenkinen perhe on työtön ja köyhä. Tulevaisuus näyttää synkältä, kunnes onnellisen sattuman ja ystävän suosituksen ansiosta perheen vanhin poika Ki-woo (Woo-Shik Choi) onnistuu saamaan työpaikan Parkin perheestä yksityisopettajana. Työpaikka luo toiveita säännöllisistä tuloista. Perheensä suuret odotukset ja väärennetty koulutodistus mukanaan Ki-woo menee varakkaan Parkin perheen kotiin haastatteluun. Kahden perheen kohtaaminen käynnistää hallitsemattoman tapahtumaketjun, jolla on arvaamattomia seurauksia.  

Ohjaaja Joon-Ho Bong on tunnettu elokuvistaan Okja (2017), Snowpiercer (2013) ja Barking Dogs Never Bite (2000). 

Parasite palkittiin Cannesin elokuvajuhlien pääpalkinnolla, Kultaisella palmulla keväällä 2019.  

 

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! 

 

Ohjaus

Bong Joon Ho

Käsikirjoitus

Han Jin Won, Bong Joon Ho

Rooleissa

Kang-ho Song (Kim Ki-taek), Sun-kyun Lee (Park Dong-ik), Yeo-jeong Jo (Park Yeon-kyo), Woo-sik Choi (Kim Ki-woo), Hye-jin Jang (Kim Chung-sook), So-dam Park (Kim Ki-jung), Ji-so Jung (Park Da-hye), Ji-hye Lee (Singer), JaeWook Park (VR Specialist), Myeong-hoon Park (Geun-se)

Kieli

orig.

Tekstitys

suomi/ruotsi

2 h 11 min K-16 Väkivaltaista sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori