Ladataan traileria...

Rocketman

Kino juhlii syntymäpäiviään 13.-18.8. - kaikki leffat 7 € (paitsi ensi-iltaelokuva Once Upon a Time In… Hollywood)! Erikoistarjouksessa myös sarjakortit hintaan 35 € (sis. 5 lippua), prosecco-lasi 3 € ja popparit 1 €. Kampanjahinnat voimassa vain synttäriviikolla. 

Synttäriviikon aukioloajat (baari ja lipunmyynti): 
Ti-pe 15-21 La 13-21 Su 12-21

Viinibaari/café ja kaunis terassimme palvelee tavalliseen tapaan koko viikon ajan!

–––

"Supertähteys, huumeet ja jättiomaisuus olisivat voineet koitua Elton Johnin kohtaloksi – Laulajan läpimurtovuosista kertova musikaalielokuva on häpeämättömän tunteellinen" **** HS

Musiikintäyteinen Rocketman kertoo inspiroivan tarinan Elton Johnin läpimurron vuosista, jolloin ujosta pianovirtuoosi Reginald Dwightista kuoriutuu kansainvälinen supertähti. Elokuvan tarinaa kuljettavat Elton Johnin rakastetuimmat kappaleet, jotka elokuvassa esittää nimiroolissa loistava Taron Egerton. Muissa rooleissa nähdään Jamie Bell Eltonin tuotannon pitkäaikaisena sanoittajana Bernie Taupinina, Richard Madden Eltonin ensimmäisenä managerina John Reidinä ja Bryce Dallas Howard Eltonin äitinä.

 

"Rocketman on fantastinen, tyylilajissaan rohkea ja kokeileva mestariteos, joka tarjoaa harvinaisen näkökulman siitä kuinka elokuvan aihe itse kokee elämänsä huippuvuodet.

– Taron Egerton tekee rikkaan ja elekieleltään autenttisen roolin räiskyvässä pääroolissa, eikä se voi jäädä keneltäkään elokuvan katsojalta huomaamatta. Suun mutristeluista lähtien Egerton on vanginnut esikuvansa. Hän on tyylipuhdas Elton tuoden lopputulokseen paljon muutakin kuin pelkän lauluäänensä ja komeat tulkintansa." 

Jesse Raatikainen, ***** Episodi

"Elton Johnin musiikki ei sellaisenaan ole erityisen rankkaa, mutta Dexter Fletcherin ohjaama elämäkertaelokuva Rocketman on valtavirran musikaalielokuvaksi poikkeuksellisen suorapuheinen ja -kuvastollinen.

Elämyksellinen elokuva valottaa pianovetoisten balladien mestarin elämää ja sytyttää hingun tutustua erityisesti artistin varhaistuotantoon, kun niiden taustat selviävät.

– Elokuva on musikaali, mutta asiasta ei tarvitse huolestua. Universumissa on aina tilaa rinnakkaistodellisuudelle, jossa ihmiset alkavat spontaanisti laulaa, soittaa ja tanssia tarkan koreografian mukaan.

– Teatterista ei kannata rynnätä heti ulos. Lopputekstien lomassa vilisee historiallisia kuvia, joiden ympärille elokuvassa on rakennettu kokonaisia kohtauksia." 

Miska Rantanen, **** HS

Ohjaus

Dexter Fletcher

Käsikirjoitus

Lee Hall

Rooleissa

Taron Egerton (Elton John), Jamie Bell (Bernie Taupin), Richard Madden (John Reid), Bryce Dallas Howard (Sheila), Gemma Jones (Ivy), Steven Mackintosh (Stanley), Tom Bennett (Fred), Matthew Illesley (Young Reggie), Kit Connor (Older Reggie), Charlie Rowe (Ray Williams)

Kieli

orig.

Tekstitys

suomi/ruotsi

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

2 h 1 min K-12 Väkivaltaista sisältöä Seksuaalista sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori