Ladataan traileria...

Ennakkonäytös: Näkemiin Neuvostoliitto

(Nägemiseni NSVL)

Ennakkonäytös Kinolla ke 17.6. klo 17.30 – ohjaajan haastattelu elokuvan jälkeen! Liput myynnissä nyt (huom. ei varausmahdollisuutta, koska lippuja myynnissä vain 50)!

“Elämänmakuisten henkilöhahmojen ohella elokuvan ihastuttavuus kasvaa sen erehtymättömästä tragikomiikantajusta ja vilpittömästä elämänymmärryksestä.” 4/5 tähteä, Tuomas Rantanen, Voima

“Randlalla on vetävä ote sekä käsikirjoittajana että ohjaajana. Johanneksen kasvutarina on valloittavan hauska ja etenee sujuvasti.”
“Lopputuloksesta tulee mieleen jo nimenkin perusteella Itä-Saksaan sijoittuva Goodbye Lenin, vaikka Näkemiin Neuvostoliitto onkin tarinana täysin erilainen. Molempia yhdistää kuitenkin aihepiiri ja se, että molemmat ovat sympaattisia hyvän mielen komedioita, joissa on myös vakavampi puoli.”  4/5 tähteä, Jussi Huhtala, Episodi

Nurinkurinen Tarkkisten perhe natisee liitoksissaan, ja Neuvostoliitto murenee taustalla. Perheen poika Johannes on aikuistumisen kynnyksellä, mutta voimakastahtoisen isoäidin ja lännessä töissä käyvän äidin välissä on vaikea kasvaa yhtä aikaa kunnon neuvostokansalaiseksi ja itsenäiseksi miehenaluksi. Onnen Johannes löytää roihuavasta ensirakkaudesta – ja äidin mukana Suomesta Neuvosto-Viroon kantautuvista leluista ja makeisista.

Lämpimän nostalgian ja tunnettujen neuvostoiskelmien sävyttämä Näkemiin Neuvostoliitto kuvaa humoristisesti inkerinsuomalaisen perheen arkea suurvallan murroksen ja yhteiskunnallisen myrskyn silmässä. Salaiseen uraanijalostamokaupunkiin sekä 80- ja 90-luvun taitteen Tallinnaan sijoittuva lennokas draamakomedia avaa ikkunan naapurimaamme poikkeuksellisiin vuosiin idän ja lännen välissä. Elokuva perustuu inkerinsuomalaisen ohjaaja Lauri Randlan omiin lapsuudenkokemuksiin. 

 

Yritys- ja ennakkonäytökset mahdollisia tämän elokuvan kanssa! Lisätietoa täältä.

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

Ohjaus

Lauri Randla

Käsikirjoitus

Lauri Randla

Rooleissa

Nika Savolainen, Pääru Oja, Sten Karpov, Anne Reemann, Tõnu Oja, Ülle Kaljuste, Jekaterina Novosjolova, Niklas Kouzmitchev, Elene Baratashvili, Dima Bespalov

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

1 h 31 min K-12
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori