Ladataan traileria...

System Crasher

"Benni on yhdeksän ja lyö ja raivoaa – viiden tähden euroelokuvan lapsinäyttelijä esiintyy seuraavaksi Tom Hanksin kanssa ---
Saksalainen Systemsprenger on vuoden kovimpia euroelokuvia. Sen voisi luokitella sosiodraamaksi, mutta oikeastaan Systemsprenger on sosiaalidemokraattinen kauhuelokuva"

HS *****

Berliinin elokuvajuhlien Hopeisella karhulla palkittu System Crasher kertoo koskettavasti 9-vuotiaasta Bennistä, joka valahtaa toistuvasti sosiaalihuollon turvaverkkojen lävitse. Sitkeä ja ylienerginen tyttö todetaan kerta toisensa jälkeen toivottomaksi tapaukseksi sekä hoitolaitoksissa että ryhmä- ja sijaiskodeissa. Ja juuri sitä Benni haluaakin – hänen ainoa tavoitteensa on päästä takaisin kotiin, äidin luokse. Epävarma äiti ei kuitenkaan usko pärjäävänsä tyttärensä kanssa. Kun kaikkea muuta on kokeiltu, Bennille palkataan vihanhallintaan erikoistunut terapeutti Micha. Toivo herää, mutta onnistuuko Micha siinä mikä on tähän asti näyttänyt mahdottomalta? Löytyykö Bennille paikka maailmasta?

Pienen ihmisen rakkaudenkaipuuta kuvaava rehellinen ja riipaiseva elokuva näyttää, kuinka väsymättömästi lastensuojelun ammattilaiset yrittävät palauttaa Bennin luottamusta elämään ja muihin ihmisiin. Nuori Helena Zengel tekee uskomattoman roolisuorituksen villinä ja herkkänä Benninä.

”Nora Fingscheidt’s script and direction are marvels.” – The Upcoming
"Suffused with sympathy but also a dose of bitter realism and shot with a freewheeling energy." – Screen International
"In the lead role, young Helena Zengel is mightily impressive, showing the natural depth of a born actress as she pours her energy into System Crasher. The talented Zengel has startling maturity as an actress while playing childish." – The Hollywood Reporter
”Fast paced, emotionally charged, thrilling." – Filmstarts

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

Ohjaus

Nora Fingscheidt

Käsikirjoitus

Nora Fingscheidt

Rooleissa

Helena Zengel (Bernadette 'Benni' Klaaß), Albrecht Schuch (Michael 'Micha' Heller, Anti-Gewalt-Trainer), Gabriela Maria Schmeide (Frau Bafané, Jugendamtmitarbeiterin), Lisa Hagmeister (Bianca Klaaß, Bennis Mutter), Melanie Straub (Dr. Schönemann), Victoria Trauttmansdorff (Pflegemutter Silvia), Maryam Zaree (Elli Heller), Tedros Teclebrhan (Erzieher Robert), Matthias Brenner (Erzieher Wolfgang), Louis von Klipstein (Praktikant Dennis)

Kieli

saksa

Tekstitys

suomi/ruotsi

 

1 h 58 min K-16 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori