Ladataan traileria...

K18-anniskelunäytös: Tenet

(Tenet)

La 12.9. klo 19.45 näytös on myös täynnä!

Näytöksiin myydään tällä hetkellä 70 paikkaa (eli noin 1/3 salikapasiteesta) ja tämän elokuvan liput ovat toistaiseksi vain myynnissä ilman varausmahdollisuutta, jotta halukkaat varmasti pääsevät elokuviin jonottamatta. Suosittelemme siis ostamaan liput etukäteen verkosta! Kerromme kyllä jos näytös on loppuunmyyty, muutoin tilaa on ja lippuja saa vielä paikan päältäkin :) 

***

Tämä on K18-anniskelunäytös, jolloin koko teatterisali on anniskelualuetta. Salissa käytössä myös 20 uutta pikkupöytää, jotka toimivat samalla myös kätevästi tilanjakajina.
Täältä voit lukea lisää viinibaarimme tarjonnasta ja salianniskelusta Elokuvan alkuperäinen ikäraja on K16.

***

Tenetille Hesarissa VIISI TÄHTEÄ!!! "Suorastaan häkellyttävä taidonnäyte" "Tätä elokuvaa ei ole kuvattu lainkaan vihreän kankaan edessä eli kuvia ei ole rakennettu jälkikäteen tietokoneella. -- Tenetin toimintaruumiin sisällä hengittää älykäs ja hyvin mutkikas tieteistarina" 

Guardianilta myös VIISI TÄHTEÄ!!! "Supremely ambitious race against time makes for superb cinema -- Go with it, and Christopher Nolan’s high-concept action romp will leave you ripping off your face mask for air, even as you wonder what it was all about -- It shouldn’t make sense. It doesn’t make sense. What it makes is amazing cinema. Wow." Peter Bradshaw, The Guardian

 

John David Washington esittää päähenkilöä Christopher Nolanin scifi-toimintaspektaakkelissa Tenet.

Elokuvan päähenkilö taistelee koko maailman selviytymisen puolesta aseenaan vain yksi sana – Tenet. Hän matkaa läpi kansainvälisen vakoilun hämärän maailman suorittaessaan tehtävää, josta paljastuu jotain yli reaaliajan ulottuvaa.  

Ei aikamatkustusta. Vaan inversio.   

Tenetin kansainväliseen näyttelijäkuntaan kuuluvat myös Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine ja Kenneth Branagh.

Christopher Nolan on käsikirjoittanut ja ohjannut elokuvan. Hän on käyttänyt sekä IMAX®-teknologiaa että 70 mm filmiä tuodakseen tarinan valkokankaalle. Elokuvan ovat tuottaneet Emma Thomas ja Nolan. Vastaava tuottaja on Thomas Hayslip.

Nolanin tiimissä ovat mukana pääkuvaaja Hoyte van Hoytema, lavastaja Nathan Crowley, leikkaaja Jennifer Lame, pukusuunnittelija Jeffrey Kurland, visuaalisten tehosteiden suunnittelija Andrew Jackson ja erikoistehostesuunnittelija Scott Fisher. Musiikin on säveltänyt Ludwig Göransson.

Elokuvaa  kuvattiin seitsemässä eri maassa.

 

"And ultimately, for all of that, Tenet once again proves Nolan’s undying commitment to big-screen thrills and spills. -- It may well do the trick: if you’re after a big old explosive Nolan braingasm, that is exactly what you’re going to get, shot on old-fashioned film too (as the end credits proudly state). By the time it’s done, you might not know what the hell’s gone on, but it is exciting nevertheless. It is ferociously entertaining." 4/5 Empire

"Christopher Nolan’s Grandly Entertaining, Time-Slipping Spectacle Is a Futuristic Throwback. The structural complications of Nolan's storytelling are nifty enough, but it's the muscular gusto of his filmmaking that inspires wonder." Variety

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

Ohjaus

Christopher Nolan

Käsikirjoitus

Christopher Nolan

Rooleissa

Elizabeth Debicki, Robert Pattinson, Aaron Taylor-Johnson, John David Washington, Fiona Dourif (Wheeler), Clémence Poésy, Kenneth Branagh, Michael Caine, Himesh Patel, Wes Chatham (Actor)

Kieli

englanti

Tekstitys

suomi/ruotsi

2 h 30 min K-18
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori