Ladataan traileria...

K18-anniskelunäytös: Upseeri ja vakooja

(J'accuse)

Tervetuloa elokuviin! Näytöksiin myydään vain 50 paikkaa (eli 1/4 osa salikapasiteesta) ja tämän elokuvan liput ovat toistaiseksi vain myynnissä ilman varausmahdollisuutta, jotta halukkaat varmasti pääsevät elokuviin jonottamatta. Suosittelemme siis ostamaan liput etukäteen verkosta! Kerromme kyllä jos näytös on loppuunmyyty, muutoin tilaa on ja lippuja saa vielä paikan päältäkin:)

***

Tämä on K18-anniskelunäytös, jolloin koko teatterisali on anniskelualuetta. Salissa käytössä myös 20 uutta pikkupöytää, jotka toimivat samalla myös kätevästi tilanjakajina.
Täältä voit lukea lisää viinibaarimme tarjonnasta ja salianniskelusta.

***

Vuonna 1895 kapteeni Alfred Dreyfus (Louis Garrel), nuori lupaava upseeri, joutuu syytteeseen vakoilusta saksalaisille ja hänet tuomitaan elinkautiseen vankeuteen Pirunsaarelle. Dreyfusin nöyryytystä seuraa myös Georges Picquart (Jean Dujardin), joka on ylennetty johtamaan vastavakoiluyksikköä. Kun Picquart saa selville, että Dreyfusin tuomiosta huolimatta tietoja vuodetaan yhä saksalaisille, hän joutuu vaaralliseen petoksen ja lahjonnan labyrinttiin. Se ei uhkaa ainoastaan hänen kunniaansa, vaan myös hänen elämäänsä.

Elokuva perustuu tositapahtumiin ja Robert Harrisin kirjaan An Officer and a Spy (suom. Upseeri ja vakooja, Otava 2014).

 

"notkeaa ja jännittävää tarinankerrontaa, joka tempaa mukaansa. -- Ohjaaja ei turvaudu mihinkään temppuihin, vaan luottaa vanhanaikaisen suoraviivaiseen elokuvakerrontaan, jossa selkeys on pääasia. Samalla elokuvasta tulee rasismin läpitunkeman yhteiskunnan ja järjestelmän purevaa kritiikkiä, jolla on, kuten sanottua, selvä linja nykypäivän Eurooppaan." HS

"Officer and a Spy (adapted from the novel by Robert Harris), paints a subtly devastating portrait of the French general staff, with a stench of establishment sulphur that recalls Chinatown. It’s a solid, well-crafted piece of professional carpentry, like a heavy piece of Victorian furniture; built to last; built to be used. The longer you look at it, the more impressive it grows." 4/5 The Guardian

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.
 

Ohjaus

Roman Polanski

Käsikirjoitus

Robert Harris, Roman Polanski

Rooleissa

Jean Dujardin (Colonel Georges Picquart), Louis Garrel (Alfred Dreyfus), Emmanuelle Seigner (Pauline Monnier), Grégory Gadebois (Henry), Hervé Pierre (Général Gonse), Wladimir Yordanoff (Général Mercier), Didier Sandre (Général Boisdeffre), Melvil Poupaud (Maître Labori), Eric Ruf (Sandherr), Mathieu Amalric (Bertillon)

Kieli

ranska

Tekstitys

suomi/ruotsi

2 h 12 min K-18 Väkivaltaista sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori