Ladataan traileria...

Yesterday

Kino juhlii syntymäpäiviään 13.-18.8. - kaikki leffat 7 € (paitsi ensi-iltaelokuva Once Upon a Time In… Hollywood)! Erikoistarjouksessa myös sarjakortit hintaan 35 € (sis. 5 lippua), prosecco-lasi 3 € ja popparit 1 €. Kampanjahinnat voimassa vain synttäriviikolla. 

Synttäriviikon aukioloajat (baari ja lipunmyynti): 
Ti-pe 15-21 La 13-21 Su 12-21

Viinibaari/café ja kaunis terassimme palvelee tavalliseen tapaan koko viikon ajan!

–––

"Loistava musiikki sekä ison kaliiberin käsikirjoittaja ja ohjaaja saavat heppoisasta Mitä jos -ideasta aikaiseksi sisältöään suuremmalta tuntuvan hömpän."  **** Episodi

Hetki sitten kaikki tunsivat The Beatlesin. Nyt vain Jack muistaa heidän kappaleensa, ja sen ansiosta hän on kovaa vauhtia matkalla tähdeksi. Yesterday on unelmista ja ystävyydestä kertova musiikkikomedia, jonka takaa löytyy kaksi brittielokuvan huippunimeä. Elokuvan on ohjannut Oscar-voittaja Danny Boyle (Slummien miljonääri, Trainspotting) ja käsikirjoittanut Richard Curtis, jonka käsialaa ovat myös sellaiset klassikot kuin Neljät häät ja yhdet hautajaiset, Rakkautta vain ja Notting Hill.

Englantilaisessa pikkukaupungissa asuvan muusikko Jack Malikin (Himesh Patel) haaveet tähteydestä ovat haihtumassa ilmaan, vaikka lapsuudenystävä Ellie (Lily James, Mamma Mia! Here We Go Again) jaksaakin sinnikkäästi kannustaa häntä. Eräänä päivänä outo maailmanlaajuinen sähkökatko pimentää koko planeetan, ja Jack törmää polkupyörällä linja-autoon. Herättyään sairaalassa Jackille selviää, että tapaus on hävittänyt maailmasta kaiken tiedon ja muistot The Beatles -yhtyeestä… ja hän itse on melkoisen pulman edessä.

Jack ryhtyy esittämään ominaan kappaleita yhdeltä historian legendaarisimpiin kuuluvalta yhtyeeltä maailmalle, joka kuulee ne ensimmäistä kertaa. Saatuaan vetoapua kovapintaiselta amerikkalaisagentilta (Kate McKinnon) hänestä tulee supertähti lähes yhdessä yössä. Mutta matkalla huipulle Jack huomaa menettävänsä ainoan ihmisen, joka on aina uskonut häneen, ystävänsä Ellien. Hänen on palattava juurilleen ja todistettava itselleen, että The Beatles oli oikeassa: All you need is love.

 

"Pääosassa elokuvassa ovat The Beatlesin klassiset kappaleet korvamatorenkutuksista kokeellisempiin mestariteoksiin. Itse asiassa olin unohtanut, kuinka valtavasti bändillä olikaan nerokkaita lauluja – eikä elokuvaan edes ole mahtunut kaikkia suosikkejani! Lopputekstien alkaessa pyöriä oli Bohemian Rhapsodyn tavoin jäätävä vielä penkkiin tunnelmoimaan, ja myöhemmin oli pakko sukeltaa omin nokkineni The Beatlesin korviahivelevään nerouteen." **** Episodi

 

Ohjaus

Danny Boyle

Käsikirjoitus

Jack Barth, Richard Curtis

Rooleissa

Himesh Patel (Jack Malik), Lily James (Ellie Appleton), Sophia Di Martino (Carol), Ellise Chappell (Lucy), Meera Syal (Sheila Malik), Harry Michell (Nick), Vincent Franklin (Brian), Joel Fry (Rocky), Michael Kiwanuka (Micheal Kiwanuka), Karma Sood (Young Jack)

Kieli

orig.

Tekstitys

suomi/ruotsi

1 h 56 min K-7
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori