Ooppera- ja balettinäytökset

Kino Tapiolassa parhaaseen katseluaikaan sunnuntaisin klo 18! 

 

Kino Tapiola oli ensimmäinen elokuvateatteri pääkaupunkiseudulla, joka alkoi jo vuonna 2011 esittämään ooppera- ja balettinäytöksiä Lontoon Covent Gardenissa sijaitsevasta maineikkaasta Royal Opera Housesta eli Lontoon kuninkaallisesta oopperasta. Esitykset tallennetaan suorana lähetyksenä Lontoossa vain muutamaa päivää ennen Kino Tapiolan näytöksiä.

Kino Tapiolassa ooppera- ja baletti-iltoihin kuuluu laadukkaan ohjelmiston lisäksi myös oikea oopperatunnelma: Takit jätetään narikkaan, saliin otetaan mukaan käsiohjelma ja väliajalla nautitaan lipun hintaan kuuluva kahvi/tee ja leivos. Kahvin kanssa voi nauttia myös viinibaarimme antimista, joista voit lukea lisää täältä!

                               

 

Päivitys: KAUDEN 2020 LOPPUOHJELMISTO HUHTI-ELOKUUN AJALTA ON VALITETTAVASTI PERUUTETTU KOKONAISUUDESSAAN KORONAKRIISIN VUOKSI. 

Korona sulki luonnollisesti myös Lontoon Royal Opera Housen, joten kaikki ROH:in kevätkauden teokset on nyt peruttu. 

Rahat on nyt palautettu kaikille lippunsa verkkokaupasta ostaneille (jos käytit korttia, raha palautuu suoraan kortillesi;
jos käytit pankkitunnuksia Bambora Paybyway-järjestelmä ottaa ensin asiakkaaseen yhteyttä tilinumeron vahvistamiseksi).

Myös Kinolla maksukorttipäätteellä lippunsa ostaneiden rahat palautuvat suoraan kortille. 

Ainoastaan ennen helmikuuta Kinolla tehtyjä korttimaksupääteostoja ei voida turvallisuussyistä enää palauttaa suoraan,
eli jos ostit lippusi ennen helmikuuta, ota yhteyttä info@kinotapiola.fi kera lippuinfon (esim. kuva lipuista) niin palautamme rahat tilillesi!

 

 

KAUDEN 2020 OHJELMISTO

Loppukausi 2020 on monipuolinen ja kiinnostava: se pitää sisällään yleisön rakastamia suosikkeja sekä huippuesiintyjiä! Kausi huipentuu Elektraan, jossa nähdään Suomen kirkkain oopperatähti ja kansainvälisesti arvostettu laulaja Karita Mattila.

 

Prinsessa Ruususen produktio on ihastuttanut Royal Ballet’n yleisöä jo vuodesta 1946. Se elvytettiin balettiseurueen 75-vuotisjuhliin vuonna 2006. Marius Petipan alkuperäiskoreografia ja Pjotr Tshaikovskin lumoava musiikki saavat produktiossa seurakseen Frederick Ashtonin, Anthony Dowellin ja Christopher Wheeldonin Royal Ballet’lle laatimat osiot. Su 9.2. klo 18.

Puccinin nuorta rakkautta käsittelevä, 1800-luvun Pariisiin sijoittuva La Bohème on täynnä kaunista musiikkia, lyyrisiä aarioita ja mahtavia kuorokohtauksia. Viiltävä loppukohtaus sai jopa säveltäjän itsensä itkemään. Richard Jonesin ohjaus tavoittaa komedian, romantiikan ja tragedian yhdistelmän yhdessä Stewart Lain gin lavastuksen ja puvustuksen kanssa. Su 23.2. klo 18.

HUOM!! SIIRRETTY — Ludwig van Beethovenin Fidelion uusi produktio. Beethovenin ainoa ooppera on mestariteos, moraalisesti ylentävä tarina uhkayrityksestä ja voitosta. Royal Operan musiikillinen johtaja Antonio Pappano johtaa orkesteria ja Jonas Kaufmann laulaa piinatun poliittisen vangin Florestanin roolin. Su 12.4. klo 18. NÄYTÖS ON SIIRRETTY COVID-19 TILANTEEN VUOKSI! ILMOITAMME UUDESTA PÄIVÄMÄÄRÄSTÄ MAHD. PIAN!

Vuonna 2018 ensi-iltansa saaneen Liam Scarlettin Joutsenlammen mahtavan produktion ensimmäinen uusi tuleminen. Produktio on uskollinen Marius Petipan ja Lev Ivanovin tekstille, mutta Liam Scarlettin lisäkoreografia ja John Macfarlanen suurenmoiset lavasteet ja puvustus hengittävät uutta eloa eittämättä tunnetuimpaan ja rakastetuimpaan klassiseen balettiin. Su 26.4. klo 18.

Kaksi oopperaklassikkoa Cavalleria Rusticana ja Pajatso (Pagliacci) vedetään yhteen eteläitalialaisen kylän elämää kuvaavassa produktiossa. Kiertävä teatteriseurue vierailee kylässä ja tunteet purkautuvat. Damiano Michieletton palkittu ohjaus esittää elävästi salatun rakkauden ja kontrolloimattoman mustasukkaisuuden nopeasti muuttuvat käänteet. Su 17.5. klo 18.

Richard Straussin kreikkalainen tragedia Elektra nähdään palkitun ohjaajan Christof Loyn uutena produktiona. Tinkimätön ooppera kertoo tyttärestä, joka suunnittelee veristä kostoa ja hulluuteen vajoavasta äidistä. Antonio Pappano johtaa musiikkia, joka yhdistää väkivallan hetkittäiseen hellyyteen. Huippusolisteihin kuuluvat ruotsalaissopraano Nina Stemme nimiroolissa ja Klytaimnestran roolidebyyttinsä tekevä Karita Mattila! Su 6.8. klo 18.

 

LIPUT

Myynnissä on yksittäislippuja normaali- ja alennushintaisena. Sarjakorttina on myynnissä viiden lipun kortti, joka on voimassa vuoden ajan.

Kino Tapiolassa kaikkien lippujen hintaan sisältyy myös väliaikatarjoilu eli kahvi/tee ja leivos ja käsiohjelma.

YKSITTÄISLIPUT YHTEEN ESITYKSEEN. Sis. väliaikatarjoilun*.
Normaalihintainen yksittäislippu 28 €    Myynnissä verkkokaupassa ja lippukassalla.
Alennushintainen yksittäislippu (eläkeläiset, opiskelijat) 24 € Myynnissä verkkokaupassa ja lippukassalla. (HUOM! Alennukseen oikeuttava todistus esitettävä lippua ostaessa.)
Lasten yksittäislippu (alle 12-vuotiaat) 16 €

Myynnissä vain lippukassalla.

Oooperalahjalippu

24 €

Osta verkosta täältä!

SARJALIPPU sis. väliaikatarjoilun*.
5 lipun sarjakortti 120 € Myynnissä vain lippukassalla. Sarjakortti tarkoittaa lippuvihkoa, jonka liput vaihdetaan näytöskohtaisiin lippuihin. Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia, joten sillä voi kätevästi ostaa liput vaikka viidelle henkilölle samaan näytökseen.

 

* Väliaikatarjoilu (kahvi/tee ja leivos) tarjoillaan vain toisella väliajalla siinä tapauksessa että väliaikoja on kaksi. Teatterin kahvila-baari palvelee väliajalla normaalisti! Valikoimassa nyt myös mm. viinejä, konjakkia, limoncelloa. Lue lisää viinibaaristamme täällä!

                               

Huomaattehan, että Kino Tapiolan paikat eivät ole numeroituja koska kaikilta paikoilta näkee hyvin, vaan istumapaikan voi valita vapaasti saliin mennessä.

Tervetuloa tunnelmalliseen teatteriimme nauttimaan oopperasta ja baletista väliaikatarjoiluineen!  Tältä Kino Tapiola näyttää oopperailtoina

Ajankohtaista

Kino Tapiola on auki laatuleffojen ja viinibaarin merkeissä! Näytöksiä on ke-su, avaamme arkisin 45 min ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua ja la-su 30 min ennen ensimmäistä elokuvaa. Viihtyisä terassimme on auki klo 21 asti (paitsi su)!

Näytöksiin myydään toistaiseksi vain 70 lippua jolloin salissa on mukavan väljää. Täällä lisää turvallisuus-käytännöistämme!

___

Kaikkien 1.3.–30.9. aikavälillä umpeutuvien sarja- ja lahjakorttien käyttöaikaa on nyt pidennetty 31.10. saakka!

–––

Jos haluat tukea toimintaamme, voit ostaa verkkolippujamme täältä! 

Verkkolippujen voimassaoloaikaa on pidennetty 9 kuukauteen.

Digitaalisen sarjalipun 12-numeroista koodia käyttämällä voi liput lunastaa myös verkkokaupasta.

–––

Kinon kesätunnelmia YLEn uutisissa! Lue juttu täältä ja katso uutispätkä täältä (kohdassa 14.20)

–––

Tilaisuus Kinolla? Lue lisää täältä!

–––

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan perjantaista torstaihin. 

Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantai-iltapäivisin!

Tulevat elokuvat täällä.

  

 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori