Ooppera- ja balettinäytökset

Kino Tapiolassa sunnuntaisin

Kino Tapiola on ainoa elokuvateatteri pääkaupunkiseudulla, joka esittää ooppera- ja balettinäytöksiä Lontoon Covent Gardenissa sijaitsevasta maineikkaasta Royal Opera Housesta eli Lontoon kuninkaallisesta oopperasta.

                                          

KAUDEN 2017-18 OHJELMISTO

Kausi 2017-18 sisältää upeita klassikoita, päivitettyjä produktioita sekä ennennäkemättömiä uutuuksia! Esitykset tallennetaan suorana satelliittilähetyksenä Lontoosta ja esitetään Kino Tapiolassa vain muutamaa päivää myöhemmin, pääsääntöisesti aina saman viikon sunnuntaina klo 18. Esitysten tuoreudesta johtuen niissä on vain englanninkielinen tekstitys.

Oopperaohjelmiston kohokohtia ovat kauden avaava Taikahuilun uusi produktio, klassiset ikisuosikit La Bohéme, Ystävänpäivänä esitettävä Jonathan Kentin Royal Operalle ohjaama Tosca – yksi tunnetuimmista oopperoista – Bizet´n säveltämä väkevä Carmen, sekä David McVicarin palkittu ohjaus Rigoletto

Balettiohjelmistossa on klassikoiden (mm. Pähkinänsärkijä ja aina upea Joutsenlampi) lisäksi Kinolla aiemminkin ihastuttanut koko perheen Alice’s Adventures in Wonderland (Liisa ihmemaassa) sekä Christopher Wheeldonin Shakespearen innoittama Talvinen tarina, jota pidetään jo nyt modernina balettiklassikkona.

Koko ohjelmiston näet täältä. Liput ovat jo myynnissä!

LIPUT

Myynnissä on yksittäislippuja normaali- ja alennushintaisena. Sarjakorttina on myynnissä viiden lipun kortti. 

Kino Tapiolassa kaikkien lippujen hintaan sisältyy myös väliaikatarjoilu eli kahvi/tee ja leivos, käsiohjelma sekä narikka.

LIPPUJEN HINNAT:

YKSITTÄISLIPUT YHTEEN ESITYKSEEN
Normaalihintainen yksittäislippu 28 €    Myynnissä verkkokaupassa ja lippukassalla.
Alennushintainen yksittäislippu (eläkeläiset, opiskelijat) 26 € Myynnissä vain lippukassalla. (HUOM! Alennukseen oikeuttava todistus esitettävä lippua ostaessa.)
Lasten yksittäislippu (alle 12-vuotiaat) 16 € Myynnissä vain lippukassalla.

 

SARJALIPPU
5 lipun sarjakortti 120 € Myynnissä vain lippukassalla. Sarjakortti tarkoittaa lippuvihkoa, jonka liput vaihdetaan näytöskohtaisiin lippuihin. Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia, joten sillä voi kätevästi ostaa liput vaikka viidelle henkilölle samaan näytökseen.

 

Huomaattehan, että Kino Tapiolan paikat eivät ole numeroituja, vaan istumapaikan voi valita vapaasti saliin mennessä.

Tervetuloa tunnelmalliseen teatteriimme nauttimaan oopperasta ja baletista väliaikatarjoiluineen!  Tältä Kino Tapiola näyttää oopperailtoina

Ajankohtaista

Cult Club: Dirty Dancing – Kuuma tanssi (1987) 35 mm elokuvafilmiltä la 19.5. klo 19.30 – liput myynnissä täällä!

**

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! Tulevat elokuvat täällä.

Ohjelmistokierrossa nyt mm.

***

Oopperakauden 2017–18 viimeinen esitys Joutsenlampi su 17.6. klo 18 – liput täältä! 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

***

Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa.

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan.

Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

***

Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä