Ooppera- ja balettinäytökset

Kino Tapiolassa parhaaseen katseluaikaan sunnuntaisin klo 18!

Kino Tapiola oli ensimmäinen elokuvateatteri pääkaupunkiseudulla, joka alkoi jo vuonna 2011 esittämään ooppera- ja balettinäytöksiä Lontoon Covent Gardenissa sijaitsevasta maineikkaasta Royal Opera Housesta eli Lontoon kuninkaallisesta oopperasta. Esitykset tallennetaan suorana lähetyksenä Lontoossa vain muutamaa päivää ennen Kino Tapiolan näytöksiä.

Kino Tapiolassa ooppera- ja baletti-iltoihin kuuluu laadukkaan ohjelmiston lisäksi myös oikea oopperatunnelma: Takit jätetään narikkaan, saliin otetaan mukaan käsiohjelma ja väliajalla nautitaan kahvi/tee ja leivos. 

                                          

 

KAUDEN 2018-19 OHJELMISTO

Kausi 18-19 on monipuolinen ja pitää sisällään sekä merkittäviä teoksia että yleisön rakastamia suosikkeja. Oopperaohjelmisto koostuu varmoista klassikoista ja upeista laulajista. 

The Royal Opera Housen musiikillinen johtaja ja kapellimestari Antonio Pappano johtaa kauden oopperoista valtaosan, peräti kolme teosta: Valkyyrian, Patarouvan sekä Kohtalon voima –esitykset. Rakastetuissa teoksissa nähdään oopperan huippunimiä.

Wagnerista (Valkyyria) pitävät haluavat ehdottomasti nähdä Nina Stemmen Brünhildenä.

Patarouva nähdään nyt ensi kertaa valkokankaalla.

Giuseppe Verdin La Traviata on maailman esitetyimpiä ja suosituimpia oopperoita; ikiklassikko, joka koskettaa sukupolvesta toiseen. Oopperan supertähti Plácido Domingo nähdään isä-Germontina, ja tähden ääni on edelleen mahtava.

Anna Netrebko ja Jonas Kaufmann esiintyvät Antonio Pappanon johdolla musiikillsesti vaativassa Kohtalon voima –oopperassa.

Charles Gounodin Faust on suosituimpia ranskalaisia oopperoita ja sisältää upeita melodioita ja tunnettuja aarioita. Diana Damrau on aikamme upeimpia sopraanoja, ja David McVicarin produktiot ovat aina korkeatasoisia.
  

Balettinäytöksissä virtuoosimaista tekniikkaa ja ilmaisua.

Bajadeeri on erittäin suosittu baletti. Teoksen kohokohtia on Varjojen valtakunta -kohtaus ja Makarovan tulkinta on hyvin arvostettu.

Ei joulua ilman Pähkinänsärkijää! Joulun ikiklassikko joka kiinnostaa aina: upeaa musiikkia ja klassisen baletin kauneutta koko perheelle!

Kenneth MacMillanin Romeo ja Julia on paikkansa vakiinnuttanut klassikkokoreografia ja Prokofjevin musiikki houkuttelee myös musiikin ystäviä.

 

MUUT OOPPERAT

Teatro Dell'Opera Di Roma: La Traviata

Valentinon puvustama, Oscar-voittaja Sofia Coppolan ohjaama ja Nathan Crowleyn lavastama Traviata on vertaansa vailla komeudessaan ja elokuvamaisuudessaan, tasapainotellen taidokkaasti modernin ja klassisen välillä.  

Coppolaa pyydettiin tuotantoon ohjaajaksi hänen elokuvansa Marie Antoinette tehtyä lähtemättömän vaikutuksen tuotannon johtajaan. Crowleyn aiempiin lavastustöihin kuuluvat muun muassa Christopher Nolanin Batman-elokuvat ja Westworld-sarja.

Erikoisnäytös su 23.9. klo 18.00, liput ja lisätietoa täältä!

  

Berliinin Staatopera Unter den Lindenin Macbeth – ei vielä vahvistettu, laita meille palautetta täällä jos haluat nähdä tämän Kinon valkokankaalla maaliskuussa! 

William Shakespearen näytelmän mukaan. Rooleissa mm. Placido Domingo ja Anna Netrebko!

Voittoisa komentaja Macbeth kuulee ennustuksen, jonka mukaan hänestä on tuleva Skotlannin Kuningas. Vaimonsa yllyttämän hän tekee kaikkensa saadakseen ennustukseen toteutumaan. Syyllisyys kuitenkin vaivaa miestä, ja Macbeth vaipuu pian harhoihin oman vallanhimonsa sortamana.

Verdi halusi työnsä seuraavan alkuperäisteosta mahdollisimman tarkkaan, ja tuloksena onkin eräs synkimpiä ja vaikuttavimpia oopperateoksia koskaan.

 

LIPUT

Myynnissä on yksittäislippuja normaali- ja alennushintaisena. Sarjakorttina on myynnissä viiden lipun kortti, joka on voimassa vuoden ajan.

Kino Tapiolassa kaikkien lippujen hintaan sisältyy myös väliaikatarjoilu eli kahvi/tee ja leivos ja käsiohjelma.

YKSITTÄISLIPUT YHTEEN ESITYKSEEN. Sis. väliaikatarjoilun*.
Normaalihintainen yksittäislippu 28 €    Myynnissä verkkokaupassa ja lippukassalla.
Alennushintainen yksittäislippu (eläkeläiset, opiskelijat) 24 € Myynnissä vain lippukassalla. (HUOM! Alennukseen oikeuttava todistus esitettävä lippua ostaessa.)
Lasten yksittäislippu (alle 12-vuotiaat) 16 €

Myynnissä vain lippukassalla.

SARJALIPPU sis. väliaikatarjoilun*.
5 lipun sarjakortti 120 € Myynnissä vain lippukassalla. Sarjakortti tarkoittaa lippuvihkoa, jonka liput vaihdetaan näytöskohtaisiin lippuihin. Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia, joten sillä voi kätevästi ostaa liput vaikka viidelle henkilölle samaan näytökseen.

 

* Väliaikatarjoilu (kahvi/tee ja leivos) tarjoillaan vain toisella väliajalla siinä tapauksessa että väliaikoja on kaksi. 

Huomaattehan, että Kino Tapiolan paikat eivät ole numeroituja, vaan istumapaikan voi valita vapaasti saliin mennessä.

Tervetuloa tunnelmalliseen teatteriimme nauttimaan oopperasta ja baletista väliaikatarjoiluineen!  Tältä Kino Tapiola näyttää oopperailtoina

Ajankohtaista

Osta lippu etukäteen verkosta tai teatterilta – näin vältät jonotuksen. 

***

Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkintoehdokkaat esitetään Kinolla Rakkautta & Anarkiaa –festivaalin yhteydessä 25.-27.9. 

***

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! Tulevat elokuvat täällä.

Ohjelmistokierrossa nyt mm.

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! Tulevat elokuvat täällä.

***

Uusi kausi 2018-19 oopperaa myynnissä täällä!

 

 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

***

Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa.

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan.

Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

***

Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä